Kindvriendelijke meertjes om te zwemmen en spelen

Het is echt zomer, het zonnetje schijnt heerlijk en perfect weer om te gaan zwemmen! Je kiest waarschijnlijk al snel voor het buitenzwembad in de buurt, maar wist je dat er ook heel veel leuke meertjes zijn waar je kunt zwemmen? Wij delen in dit blog verschillende kindvriendelijke meertjes om te zwemmen en spelen met je.

Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen

Recreatiegebied Zeumeren is de plek voor een dagje uit met je kids. Je vindt hier kinderspeelparadijs SchatEiland, verschillende buitenactiviteiten, een heerlijk zwemmeer met ligweide en verschillende speeltoestellen op de stranden. Ook zijn er goede sanitaire voorzieningen, wat extra fijn is wanneer je een dagje op pad gaat. Je kunt er ook een lekker ijsje of drankje halen. De toegang is gratis, je betaalt wel parkeergeld wanneer je met de auto komt. Wij gaan hier in de zomer zeker een dagje heen!

Recreatiegebied Berendonck in Wijchen

Ook Recreatiegebied Berendonck is een heerlijk meer met aansluitend strand. Het is een breed zandstrand met daarbij grote ligweides. Ook zijn er veel verschillende speeltoestellen voor kinderen te vinden, zoals een waterspeeltoestel, glijbaan en draadcircus. De toegang is gratis, je betaalt wel parkeergeld wanneer je met de auto komt.

Strandpark Slijk-Ewijk

Strandpark Slijk-Ewijk is een erg fijne plek om heen te gaan met je kinderen. Je kunt hier lekker zwemmen, zonnen op de ruime ligweide of het zandstrand en voor de kids is er genoeg speelplezier. Er zit namelijk een speelschip en avontureneiland ZandZieBar, ze komen hier door middel van een hangbrug of trekpontje. Plezier gegarandeerd! Ook het Strandpark heeft gratis toegang, maar wel betaald parkeren.

Hemelrijk in Volkel

Wil je wat meer uitpakken? Bezoek dan Hemelrijk. Dit is een pretpark met strand in een, dat is pas een feestje voor jouw kids! Je vindt hier verschillende speelgelegenheden, attracties, een enorme binnenspeeltuin, achtbaan en het grootste AquaFunPark van Nederland. Buiten is er een strandbad waar je heerlijk kunt liggen en zwemmen. Je kunt hier dus ook genieten wanneer het weer slechter is. Entree kost € 15,00. Tip: bestel je tickets online, dan ontvang je extra korting!

Zandenplas in Nunspeet

Liever een wat kleiner strandje? Kijk dan eens naar Zandenplas in Nunspeet. Dit recreatiegebied is overzichtelijk, waardoor je jouw kids goed in de gaten kunt houden. Er is een heerlijk meer met ligweide en er zijn vele speeltoestellen te vinden voor de kinderen. Ook hier is de toegang gratis maar betaal je wel parkeergeld.

Tip: kijk voor meer leuke recreatiegebieden op de website Leisure Lands. Hier vind je 19 verschillende recreatiegebieden voor jong en oud!

Waar ga jij graag zwemmen met jouw kinderen?

Spread the love