Kraamgoud, sieraden voor als je net bent bevallen

Als vrouw zijnde draag je jullie baby 9 maanden lang en moet je ook de hele bevalling doorstaan. Je hebt dan wel een mooi cadeau verdiend! Kraamgoud staat voor een sieraad wat je cadeau krijgt van je partner na de bevalling. Als symbool voor jullie kleintje en jouw kracht. Hint dit dus zeker even naar je man/vrouw! Wij delen het mooiste kraamgoud met je. 

 

Persoonlijk kraamgoud

Persoonlijke sieraden zijn altijd prachtig. Denk aan een ketting, armband of ring met de initialen of naam van jullie kindje. Niet alleen heb je een uniek sieraad, het staat ook voor meest bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Als man zijnde weet je natuurlijk de naam van de kleine al, dus je kunt het cadeau alvast voorbereiden tijdens de zwangerschap. Zo heb je het gelijk paraat na de bevalling en kun je jouw vrouw nog gelukkiger maken! 

 

Zilver of goud

De naam zegt het al: kraamgoud, maar je kunt natuurlijk ook voor zilver kiezen. Probeer bij je vrouw te achterhalen welke kleur zij liever heeft. Wanneer ze bijvoorbeeld altijd zilver draagt, kun je beter voor een zilveren sieraad kiezen. Of je nu voor zilver of goud gaat, sieraden kun je gemakkelijk online shoppen bij Trendjuwelier. Zeker nu de winkels nog dicht zijn, is het fijn om online toch een mooi sieraad te kunnen shoppen. 

 

Pandora

Nog even een extra tip: kijk eens bij het merk Pandora (). Pandora staat bekend om de armbanden met bedeltjes, waar je telkens een ander bedeltje aan kunt toevoegen. Je kunt dan zelf een armband met diverse bedeltjes kiezen en wanneer je bijvoorbeeld een tweede of derde kindje krijgt, kun je hier weer nieuwe bedeltjes aan toevoegen. Zo blijft het een sieraad met veel waarde en persoonlijkheid. Jouw vrouw kan natuurlijk ook zelf bedeltjes shoppen die ze mooi vind. Een tijdloos sieraad! Liever geen armband? Pandora heeft ook prachtige ringen. 

 

Heb jij kraamgoud gekregen van jouw partner?

Kraamgoud, sieraden voor als je net bent bevallen

Spread the love