Lekker op de fiets met opa en oma & Polisport Bubbly

Dat opa en oma graag op hun kleinkinderen passen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig zijn mijn ouders helemaal gek op beide kleinkinderen en passen ze maar al te graag op. Een ander iets wat ze erg leuk vinden is fietsen, en wat is er nou leuker dan gaan fietsen met de kleinkinderen!

Voor we beginnen: opa en oma zijn een beetje camera shy. Mijn zusje, haar man en hun zoontje staan gelukkig maar al te graag model om jullie de fietsstoeltjes te laten zien!

Van Polisport ontving ik een prachtige set kinderfietsstoeltjes (voor en achter) om opa en oma uit te laten proberen. De Bubbly Mini is een voorstoeltje, geschikt voor kindjes van 9 tot 15 KG en is daarom ook ontwikkeld voor de jongere kindjes. Daarnaast hebben we ook de Bubbly Maxi ontvangen, dit is een achterstoeltje voor wanneer de kleintjes iets ouder zijn. Polisport is daarnaast een van de goedkoopste als het gaat om fietsstoeltjes. De Bubbly Mini kost maar €45!

Comfortabel zitten

Uiteraard hebben we het stoeltje uitgebreid getest. Ons viel op dat hij erg fijn in gebruik is. De stoel is helemaal van kunststof met waterdichte kussentjes die na een regenbui dus heel makkelijk af te nemen zijn. Voor de comfort zitten er wel waterdichte kussentjes in maar deze kun je er ook uithalen als je bijvoorbeeld je fiets buiten laat staan. Mochten ze onverhoopt vies worden? Dan kunnen ze eenvoudig met een doekje met sop worden afgenomen.

Iets waar ik heel blij van werd is de mogelijkheid om de voetsteuntjes te verstellen. Het ene kind is het ander namelijk niet en op deze manier kan je het stoeltje goed op maat maken voor jouw kleintje. Wat ik iets minder vind is het tuigje. Deze is vrij simpel en voelt ook een beetje slap aan. Nou verwacht ik niet dat de kleintjes zullen gaan slapen op de fiets, de omgeving is natuurlijk veel te interessant. Maar wanneer ze dit wel zouden doen bestaat er natuurlijk een kans dat ze met hun hoofdje gaan schommelen.

Windscherm

Bij de Polisport Bubbly Mini kun je ook een windscherm aanschaffen. Voor de hele kleintjes is dit natuurlijk wel zo fijn. Dit beschermt de kleintjes tegen regen, sneeuw, hagel, regen en insecten.

De Polisport Bubbly Mini heeft me ontzettend blij verrast. Voor het lage bedrag van €45 heb je een heel degelijk fietsstoeltje waar je zeker een tijdje mee vooruit kan. Het oog wilt uiteraard ook wat en door de leuke kleur combinaties durf ik eigenlijk wel te zeggen dat er voor iedereen wel een passende fietsstoel bij Polisport te vinden is. De Polisport Bubbly is te koop bij de tweewielerspecialist. Zie www.hetkinderzitje.nl voor meer informatie.

Spread the love

Eén gedachte over “Lekker op de fiets met opa en oma & Polisport Bubbly

  1. Wij hebben ook net een stoeltje voor vooraan op de fiets gekocht. Mijn zoontje vond het superleuk

Reacties zijn gesloten.