Lekker slapen met Lulla Doll!

Het ene kindje heeft wat meer moeite met alleen slapen dan het ander. Helaas hebben wij een kleintje die liever bij ons slaapt. Heel gezellig natuurlijk, maar niet ideaal! Gelukkig hebben we een paar handige tools waardoor we ons eigen bed weer terug hebben.

Zoals je wellicht al voorbij hebt zien komen zijn wij enorm te spreken over de Sleepyhead. Dit is een nestje waardoor Noé lekker geborgen ligt en hierdoor slaapt ze echt al veel beter. Toch merkte ik dat ze overdag toch wat sneller wakker werd uit haar slaap. Ik was dan ook erg blij dat ik in contact kwam met BabyForest.nl. Ze adviseerde mij om de Lulla Doll eens te proberen. Een lulla doll? Ja echt een lulla doll.

De Lulla Doll

Wat is dat nou weer was het eerste wat mijn vriend vroeg. Nou heel simpel uitgelegd is het een pop met een hartslag en ademgeluiden. Doordat dit lijkt op het geluid wat jij en ik maken tijdens het slapen heeft je kleintje het gevoel dat je toch in de buurt bent zonder dat jij erbij hoeft te blijven liggen.

Kennismaken met de Lulla Doll

Voor je hem zomaar klakkeloos naast je baby neer legt moet je de pop wel correct introduceren. Het beste is om eerst zelf een paar nachtjes met de pop te slapen. Niet zo zeer om te wennen aan de pop, maar omdat jouw geur dan in de pop trekt. En dit ruikt je kleintje natuurlijk ook. Vervolgens kun je rustig aan jouw kindje kennis laten maken met Lulla. De naam is een beetje gek trouwens, maar ja dat krijg je als het een ijslandse benaming is haha.

Onze ervaring

Noé is niet de meest rustige slaper. Maar wanneer ze echt in een diepe slaap is slaapt ze heerlijk door. Lulla Doll helpt haar hierbij. Ze valt een stuk sneller in slaap wanneer ik de pop naast haar neer leg en in de middag blijft ze ook veel langer door slapen. In de avond hebben we hem niet echt nodig meer want dan slaapt ze al echt heel lang door (soms tot wel 10 uur achter elkaar!!). Heb jij ook een onrustige slaper? Probeer dan zeker de Lulla Doll!

Ervaring van Judith

Toen Jamey mij vertelde over deze pop was ik meteen enthousiast. Wij hebben namelijk een soortgelijke pop gehad toen Miya ongeveer 1 jaar was. Zij is erg snel overprikkeld, en om een aanval te voorkomen hadden wij de pop in haar wandelwagen als ze niet bij mij in de draagzak zat. Door dan even het hartje van de pop aan te zetten zag je haar meteen rustig worden en zo in slaap vallen. Ik vind het dan ook echt een aanrader voor kinderen die hun prikkels niet goed kunnen verwerken.

De Lulla Doll is verkrijgbaar bij BabyForest.nl voor €74,95. Een flinke investering, maar trust me het is het waard als je een heerlijk slapend kindje in haar bedje hebt liggen! Met de code JAMEY5COUPON krijg je €5 korting in de webshop

Spread the love

2 gedachten over “Lekker slapen met Lulla Doll!

Reacties zijn gesloten.