De leukste cadeautjes voor de allerkleinsten

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke cadeautjes te koop waarmee je jouw baby of dreumes kunt verrassen. Maar wat zijn nu de beste dingen om te geven? Ik heb een top 5 gemaakt van de leukste hebbedingen. Leuk om uit te zoeken, te geven en voor jouw kindje om te krijgen. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is een knuffel zoals een van Num Noms. Daar kan je kindje nooit genoeg van hebben. Sommigen zijn multifunctioneel als rammelaar, handpop of knuffeldoekje, anderen zijn interactief.

Boekjes voor baby’s, dreumesen en peuters

Een boekje zorgt niet alleen voor vermaak, je kind leert er ook nog wat van. Naast mooie prentenboeken zijn er tegenwoordig ook elektronische boekjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een boekje over een boerderij waarbij de dieren geluid maken of een liedjesboek waarbij je gelijk de liedjes hoort. Maar je hebt ook traditionele prentenboeken met allerlei grappige verrassingen erin zoals bladzijden met gaten, doorzichtige bladzijden, knisperende bladzijden of patronen met een spiegeltje. Voor in bad is een waterdichte versie ook handig.

Baby mobiel met muziekdoos en projector

Een mobiel boven het bed is rustgevend. Er hangen knuffels of houten of plastic poppetjes aan die er vrolijk uit zien. Het rustgevende muziekje brengt jouw baby makkelijker in slaap. Kortom, een heel functioneel cadeau dus die de babykamer gelijk een stuk gezelliger maakt. Er zijn ook projectors te koop. Deze projecteren leuke afbeeldingen zoals een maan en sterren op het plafond. Wil je liever een mobiel en een projector in één? Die bestaan ook. Ze zijn allemaal zo schattig.

Loopwagen

Als je kindje gaat leren lopen is een loopwagen zeker handig als ondersteuning. Er zijn allerlei leuke loopwagens te koop. Er zit vaak speelgoed op de loopwagen zoals plastic muziekinstrumenten, gaten waar blokken in kunnen, rammelaars, toeters, telefoons en meer. Dit is handig, want zo hoef je dit speelgoed niet apart aan te schaffen en kan het niet gaan rondslingeren. Houd jouw kind niet zo van lopen? Je peuter maakt helemaal de blits met een eigen auto die bestuurbaar is. Een leuke tip is om even te kijken bij het speelgoed van het jaar wat goed bij jouw kindje zou passen.

Fles van Difrax

 

Niet alleen voor de baby, maar ook voor de ouders

Wanneer je kerst met familie viert is de kans groot dat de kleine flink verwend zal worden. Het is dan ook best slim om te kijken naar cadeautjes waar niet alleen de klein blij van word, maar ook jij als ouder. Denk bijvoorbeeld eens aan een handige boxzak om al het speelgoed in op te bergen. Of wat dacht je van mooie hydrofiele luiers (kan je nooit genoeg van hebben) of flessen en spenen. Op Babyplein vind je echt ontzettend veel handige maar ook leuke cadeaus.

Hopelijk hebben jij en je kleintje prachtige feestdagen samen!

Spread the love

6 gedachten over “De leukste cadeautjes voor de allerkleinsten

  1. Ik vind het zo lastig om voor onze jongste dochter leuke dingen te kopen. Veel hebben we al van de oudste, dus ik denk dat ze ook wat van kleertjes gaat krijgen. Lekker praktisch.

  2. Handige tips! Ik vind het voor de hele kleintjes ook altijd erg lastig. Mijn peuter vertelt zelf wat ze graag wil hebben, dat is een stuk makkelijker!

  3. Dat zijn zo een leuke cadeaus! Als het een meisje is, is een koets met een pop ook altijd leuk. Dat kunnen ze dan gebruiken als ondersteuning tijdens het stappen.

  4. Wij hebben ook heel veel boekjes inderdaad, dat vind ik zo’n investering. Veel blijven leuk door de jaren heen. En het grappige: June leest haar zusjes nu voor uit boeken die ik ooit aan haar las. Cirkeltje is rond 🙂

Reacties zijn gesloten.