De leukste kinder series onderweg kijken?

Je kent het wel, dan moet je een flink stuk rijden – lees 10 minuten – en vervelen die kinderen zich kapot. Ik zou graag spelletjes met ze doen, maar heb daar gewoon niet altijd geduld voor. Mijn mobiel brengt vaak uitkomst om even rustig naar buiten te kunnen kijken of een normaal gesprek met mijn man te voeren.

Mijn telefoonabonnement is vast heel duur?

Dat valt wel mee. Mijn mobiel abonnement is echt niet eens zo heel hoog. Maar ik moet er bij zeggen dat ik zelf vastgelijmd zit aan mijn mobiel, dus ik heb sowieso een uitgebreid mobiel abonnement. Als dan de kleine net My Little Pony zit te kijken op Netflix, dan kan ze dat in de auto gewoon lekker verder kijken. En nee, het is geen verwend nest, soms is ze gewoon moe en dan ben ik ook moe, en heeft niemand zin in gejengel. Iedereen wordt heel gelukkig van een rustig kind in de auto. Is veiliger ook, want huilen, druk doen en zeuren leidt af, en afleiding zorgt weer voor ongelukken.

Heb je nou een hele lange rit voor de boeg, dan kun je van Netflix filmpjes downloaden op je telefoon, en die gewoon afspelen. Dan zet je internet even uit, en loop je zeker weten geen risico op hele hoge kosten.

Dan is er nog de puber

Degene die met een puber nog spelletjes kan doen in de auto verdient een pluim. Of een award voor ouder van het jaar. Mijn puber maakt het liefst een musical.ly in de auto. Of kijkt een filmpje op YouTube. Ook gaat ze binnenkort alleen op de fiets naar school, en dan wil ik echt wel een goede mobiel voor haar. Wij zijn dan ook nog even aan het rondkijken voor een mobiel passend bij haar leeftijd. Het mag natuurlijk ook niet te duur zijn. Het moet wel echt een smart phone zijn, want ja een telefoon om alleen mee te bellen heeft niemand meer natuurlijk. Het liefst wil zij een iPhone omdat ze ooit een oude van haar vader had gehad. Daar is ze aan gewend. Ik vind een nieuwe een beetje to much voor een meisje van 11. Aan de andere kant, met een goede verzekering en de prijzen van een leuk abonnement op het moment, valt het nog best wel mee. Misschien een iPhone 5 of 6 weer? Wat denk jij? 

 

Wat heb jij voor mobiel abonnement?

Spread the love