Love voor Lofff

Heel kort geleden ontdekte ik pas het merk Lofff. Een vriendin vertelde mij erover, en toen ik het zag was ik verliefd. Te schattige en leuke jurkjes! Miya is helemaal dol op jurkjes, dus voor haar zocht ik er 1 uit.

Lofff

Dit super leuke merk is opgezet door Joanneke. Joanneke zelf komt uit de technische wereld, en besloot het roer totaal om te gooien. Wat ze deed vond zij niet meer leuk, en wilde graag creatief zijn. Dat is haar zeker goed gelukt. Lofff is niet ontstaan omdat er iets miste op de markt, maar uit een liefde voor kinderen die lekker willen bewegen, en toch iets leuks aan willen.

Miya kreeg de Spanish dress. De eerste dag heeft ze er stiekem in geslapen om hem de volgende dag meteen weer aan te houden. Huilend moest hij die avond uit, maar een paar dagen later mocht hij gelukkig weer aan.
Miya kreeg de Spanish dress. De eerste dag heeft ze er stiekem in geslapen om hem de volgende dag meteen weer aan te houden. Huilend moest hij die avond uit, maar een paar dagen later mocht hij gelukkig weer aan.

Een merk voor mij wordt altijd interessanter als de persoon er achter ook iets te zeggen heeft. En een snel en kort interview met Joanneke, eindigde in een super gezellig gesprek van ruim een half uur. Zij is zo een warme persoonlijkheid, lief en heeft echt wat te zeggen. Ze kent haar merk en weet waar ze voor staat. Heel bijzonder in deze tijd.

Zij heeft inmiddels een leuk team om zich heen, maar zij is nog steeds de ontwerpster.

Wat is Lofff?

Dat kunnen zij jou beter vertellen dan ik:

LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Voor meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.

LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.

loffLoFff is een gevoel. Hoe vaak wij niet horen dat mensen het merk ontdekken en verliefd zijn geworden. Of ze nu in Oslo, Moskou, Cork of in Waalre wonen. Of verhalen van kinderen, die de kleding niet meer uit willen, maar er liefst in blijven slapen. Die met hun zweef-rokken door het leven dansen. LoFff doet iets met je. Als je er open voor staat.

LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen – lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen. Lief voor de mensen waar we mee werken en waar we van houden.

Ik ben verliefd, en ik weet zeker dat als jij het nog niet kende, jij nu ook!

 

Spread the love

Eén gedachte over “Love voor Lofff

Reacties zijn gesloten.