Mama en baby sieraden

Ik ben dol op armbandjes, en mijn twee meisjes zijn echte eksters, dus toen we op deze webshop kwamen voor mama en baby sieraden waren we natuurlijk verkocht.

armband6Mama en baby sieraden

Een hele webshop vol met de liefste en schattigste sieraadjes. Een probleem vind ik vaak dat armbanden te zwaar zijn, of gewoon irritant zitten. Het allerergste is dat ze dus gaan kriebelen en jeuken. We zijn nl allemaal mega allergisch voor allerlei materialen. Leer, stof en zilver zijn materialen waar we wel goed tegen kunnen. Helaas zit er dan vaak nog wel een metalen sluiting aan, en kunnen wij ze nog niet dragen.

armband5Zilveren 3 generatie armbandjes

Als kerstcadeau mocht ik wat uitzoeken, en koos voor de zilveren 3 generatie (.925) zilveren Moeder & Dochter & Kleindochter armbandjes; gemaakt van échte zoetwaterparels, afgewisseld met witte Swarovski kristallen, zilveren kralen en glinsterende Parelmoer sterren uit de babysieraden lijn.
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.

armband3Aan de armbandjes zit een klein verlengstukje, waardoor een kind een armbandje nog zeker 2 jaar kan dragen. Aan de armbandjes van de meisjes hangt een sleuteltje, en aan die van mij het slotje. Hoe mega bijzonder mooi.

En ze zijn prachtig! Wij zijn er echt zo enorm blij mee. Ze zien er heel chique uit, en nog even belangrijker, we hebben er totaal geen last van. Geen kriebeltje of “doe nu maar af” gevoel. Dat is helemaal voor mij wel heel bijzonder als je bedenkt dat de enige armbandjes die ik altijd draag 2 gevingerhaakte armbandjes zijn die Keira heeft gemaakt.

ze komen in deze prachtige tasjes, met kersen bloesem erop. Zoals ook op mijn tattoo, verlovingsring, geboortekaartjes.. Extra bijzonder dus
Ze komen in deze prachtige tasjes, met kersen bloesem erop. Zoals ook op mijn tattoo, verlovingsring, geboortekaartjes.. Extra bijzonder dus

Het goede doel

Weet je wat ik ook heel bijzonder vind aan Kaya? Zij doneren van elk verkocht armbandje een percentage aan Eduki.

We zijn er trots op dat we de afgelopen jaren ruim 6000 euro aan Gambia hebben kunnen doneren.
KAYA gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het klinkt misschien een beetje als in een Miss World verkiezing, maar het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaat dan dat we haar gevonden hebben.  Daarom doneert KAYA per sieraad  een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia naar school kan. Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat. Maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben, maar ook echt concreet bij te dragen aan kinderen aan de andere kant van de wereld.

Kijk zo kun je dus iemand een prachtig cadeau geven, en zo ook nog een kind een hele toekomst cadeau geven. Wat een prachtig gevoel! Vooral deze kerst periode is het mooi om ook aan anderen te denken❤

Als je toch op de site aan het snuffelen bent, neem dan ook een kijkje op de babyarmband zilver lijn, ze zijn echt zo enorm schattig voor een eerste commune, kerst of als kraamcadeautje.

armband7

Spread the love