De mama bloggers Pasen hop! Met 45 Winacties!

Nee, geen grap! Je kunt vandaag langs maar liefst 45 bloggers hoppen, en zo kans maken op 45 prijzen! Hoe leuk is dat voor de Pasen? 

45 Mama bloggers

Het lijkt heel veel, en dat is het ook! Iedereen met leuke onderwerpen en geweldig leuke prijzen! Ik vind het altijd leuk om mee te hoppen, en ook het hoppen vind ik leuk. Je begint bij het blog waar je als eerste op komt, daar staat altijd een link in naar de volgende, en zo kom je uiteindelijk weer bij de eerste blog uit. Je mag ook nog eens bij iedereen mee doen. Te leuk toch?

Mijn winactie

Natuurlijk wil je weten wat er hier te winnen valt: Een super cute BeatBo Buggie, en een mooie hydrofiele doek uit nieuwste Disney Baby collectie van Bambi.

De Beatbo Buggie

Deze kleine soort van auto’s zijn zo ontzettend schattig. Ze zijn voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden. Maar mijn meisje van 3 heeft er de grootste lol mee. Het leert je links en rechts, en een aantal vormen. Ook heeft het verschillende liedjes en deuntjes, die zij vrolijk mee zingt. Perfect dus om nog wat te leren. Mijn oudste dochter had bijvoorbeeld altijd moeite met het alfabet, en die heeft het met een andere auto van Fisher Price geleerd. Die deuntjes blijven gewoon echt goed hangen. Ook bij jou trouwens. Maar zo vergeet je in ieder geval nooit meer wta links en rechts is.

Het is van Fisher Price, dus uiteraard is het van zeer goede kwaliteit en zitten er geen losse stukjes aan die in de mond terecht kunnen komen. Miya is echt dol op die auto’s, zo heeft ze ook al een truck en verschillende andere kleine autootjes. Wel allemaal met roze natuurlijk.

Disney Baby hydrofiele doek

Ik ben echt een grote fan van hydrofiele doeken, en deze is ook nog eens extra large. Fijn dus als swaddle als ze nog ingebakerd worden, als speelkleedje, over het aankleedkussen op de commode, om je kindje in de kinderwagen te beschermen tegen de zon, als spuugdoek en borstvoeding cover of als handdoek bijvoorbeeld. Hij is van 100% katoen en heeft het allerliefste Bambie motiefje.

Ik doe mee!

Ik zou het fijn vinden als je de Facebook of Instagram pagina liked. Ook is delen altijd een plus!

En nu?

Als het goed is ben je direct op deze pagina gekomen, en anders vast via het super mama lifestyle blog van Yvonne? Heb je nog mee gedaan aan haar top winactie? Ik stuur je weer door naar een jongensblog ⬅ dat is een link!

Veel plezier!

 

Spread the love