De mama bloggers Pasen hop! Met 45 Winacties!

Nee, geen grap! Je kunt vandaag langs maar liefst 45 bloggers hoppen, en zo kans maken op 45 prijzen! Hoe leuk is dat voor de Pasen? 

45 Mama bloggers

Het lijkt heel veel, en dat is het ook! Iedereen met leuke onderwerpen en geweldig leuke prijzen! Ik vind het altijd leuk om mee te hoppen, en ook het hoppen vind ik leuk. Je begint bij het blog waar je als eerste op komt, daar staat altijd een link in naar de volgende, en zo kom je uiteindelijk weer bij de eerste blog uit. Je mag ook nog eens bij iedereen mee doen. Te leuk toch?

Mijn winactie

Natuurlijk wil je weten wat er hier te winnen valt: Een super cute BeatBo Buggie, en een mooie hydrofiele doek uit nieuwste Disney Baby collectie van Bambi.

De Beatbo Buggie

Deze kleine soort van auto’s zijn zo ontzettend schattig. Ze zijn voor de allerkleinsten vanaf 6 maanden. Maar mijn meisje van 3 heeft er de grootste lol mee. Het leert je links en rechts, en een aantal vormen. Ook heeft het verschillende liedjes en deuntjes, die zij vrolijk mee zingt. Perfect dus om nog wat te leren. Mijn oudste dochter had bijvoorbeeld altijd moeite met het alfabet, en die heeft het met een andere auto van Fisher Price geleerd. Die deuntjes blijven gewoon echt goed hangen. Ook bij jou trouwens. Maar zo vergeet je in ieder geval nooit meer wta links en rechts is.

Het is van Fisher Price, dus uiteraard is het van zeer goede kwaliteit en zitten er geen losse stukjes aan die in de mond terecht kunnen komen. Miya is echt dol op die auto’s, zo heeft ze ook al een truck en verschillende andere kleine autootjes. Wel allemaal met roze natuurlijk.

Disney Baby hydrofiele doek

Ik ben echt een grote fan van hydrofiele doeken, en deze is ook nog eens extra large. Fijn dus als swaddle als ze nog ingebakerd worden, als speelkleedje, over het aankleedkussen op de commode, om je kindje in de kinderwagen te beschermen tegen de zon, als spuugdoek en borstvoeding cover of als handdoek bijvoorbeeld. Hij is van 100% katoen en heeft het allerliefste Bambie motiefje.

Ik doe mee!

Ik zou het fijn vinden als je de Facebook of Instagram pagina liked. Ook is delen altijd een plus!

En nu?

Als het goed is ben je direct op deze pagina gekomen, en anders vast via het super mama lifestyle blog van Yvonne? Heb je nog mee gedaan aan haar top winactie? Ik stuur je weer door naar een jongensblog ⬅ dat is een link!

Veel plezier!

 

Spread the love

63 gedachten over “De mama bloggers Pasen hop! Met 45 Winacties!

 1. Dit zou ik geweldig vinden voor de eerste verjaardag van ons nichtje Tess. Superhandig en het poppetje is helemaal geweldig.
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: lindaenbjorn

 2. Dat ziet er gezellig uit! Ik hou ook enorm van hydrofiele doeken en gebruik ze voor van alles en nog wat

 3. Hop, hop, ik hop zomaar even langs op deze dag. Leuke winactie heb jij (lol).

  Yvonne

 4. Ideaal en multifunctioneel zo’n doek. Doe mij er zo een. Daar word je toch gewoon blij van!

 5. Bij de 3e pas kennis gemaakt met die grote hydrofiele doeken en ik vind ze echt geweldig. Als ik hem op de bank wil leggen gebruik ik zo’n doek en ook op de commode. Ideaal! Grappig motiefje, lekker nostalgisch. 🙂

 6. Hydrofiele doeken zijn altijd top en dit vrolijke vriendje zou dochterlief Coco reuze interessant vinden volgens mij. En zo te lezen grote zus Lola waarschijnlijk ook 😉 ik doe graag mee 😃

 7. Oh wat een schattige hydrofiel!! Ik doe graag mee

 8. Ahhhh die hydrofiele doek is echt gaaf! Ik doe overigens niet mee, want k gebruik ze niet meer maar wilde even zeggen dat hij wel super tof is 💖

 9. Leuk, hoppen! Ik hop zo weer verder… En die hydrofiele doeken, heerlijk zijn ze!

 10. Geweldig! Ik doe heel graag mee 😀
  Hydrofieldoeken (bij ons beter gekend als Tetra) heb ik ook al eerder in een blog beschreven als het ultieme item bij uitstek die je gewoon in huis moet hebben – als het even kan in honderdvoud) sowieso zodra er kinderen in huis zijn – en eigenlijk had ik die ervoor ook wel kunnen gebruiken als ik eerder van het bestaan had geweten. Ondergewaardeerd item, echt wel xD
  En het leuke vriendje zou heel interessant zijn voor mijn 2 belhamels (en hun papa en mij xD)

 11. Super leuke actie! Leuk om zo nieuwe bloggers te leren kennen!!
  Maar eerlijk is eerlijk, deze prijs is ook wel heel erg leuk 🙂 Fenna is dol op bewegende dingen en het liefst moeten ze ook nog geluid maken!! De hydrofiel komt ook heel goed van pas. Je kunt er niet genoeg van hebben. Ik gebruik de XL altijd als handdoek, ideaal! En de kleinere gebruik ik voor het spugen.. Dat houdt ooit op toch 😉
  Ik volg je graag op instagram 🙂

 12. Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Een BeatBo Buggie, en een mooie hydrofiele doek uit nieuwste Disney Baby collectie van Bambi. Hiervan word mijn kleine nichtje Emily heel blij! Zo wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest! Heel veel succes met je blog en ik kom zeker nog een keertje terug!

 13. Leuk! Ik doe graag mee! Ben ook benieuwd na een xl hydrofiele doek. Ik gebruik de doeken nog steeds voor mijn dochters van 1 en 3 jaar

 14. Hahahah “dit is een link”. Leuk dat je meedoet aan de paashop!
  Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 15. Ik loot hraag mee voor mijn tweelingmeiden die 11 april ook nog eens 1 jaar worden! Ze zijn gek op alles met muziek en mama is gek op grote hydrofielen, dus dit is een erg mooie prijs voor ons!

 16. Mijn dochter is ook helemaal gek van auto’s! Doe voor haar dus graag mee!

 17. Ik doe graag mee voor ons a.s neefje of nichtje. We denken dat het een meisje wordt maar een kleine jongen zal ook heel erg graag met deze Beatbo buggy spelen. Als ze zo jong zijn, hebben ze zelf nog geen voorkeur voor roze of blauw.. dat komt pas later (hier althans). En wat een leuke hydrofiele luier. Ik had (en heb er nog steeds in gebruik moet ik zeggen) alleen maar saaie witte.

 18. Ik kijk mijn ogen uit op al die blogs, wat is dat toch leuk. Nooit geweten dat zo veel grappige en ontroerende verhalen te lezen zijn op die blogs, geweldig. In juni word ik voor het eerst oma, ik kan niet wachten! En natuurlijk zou ik mijn kleinzoon blij willen maken met de hydrofiele doek!

 19. wauw heel leuk 🙂 ik ben hier via de paashop terecht gekomen. Maar kan je fb pagina niet vinden, bij contact-media -kit, zie ik geen facebook staan(coming soon) en op fb vind ik je pagina ook niet? heb je een fb knop? of is deze er nog niet? omdat er in het berichtje hierboven stond fb liken/delen is leuk .
  Ik maak in ieder geval graagkans,en hop door naar de volgende pagina. leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken. Groetjes Marion Poeste Thomas

 20. Mijn dochtertje slaapt altijd met minstens 2 hydrofieldoeken. Deze is echt prachtig!

 21. Leuk voor onze volgende zoon die we in juni verwachten!
  Ik hop weer verder!

 22. Wat een lieve actie! Ik zou graag een kansje maken voor mijn zoontje! Ik den dat ie dit echt te gek zou vinden!

 23. Weer zo’n leuke Paashop winactie. Leuk hoor!
  Graag zou ik mijn kleindochtertje blij maken met deze leuke BeatBo Buggie en de mooie hydrofiele doek van Disney.
  Maakt niet uit welke kleur, zijn allemaal mooi.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik hop nu weer door. Fijne Paasdagen.

 24. wat een leukie zeg, die Beatbo Buggies, ik kende ze helemaal niet. Ik doe graag mee voor onze dochter van 6 maanden (dan blijft ze misschien van de Toettoet auto’s van haar broer af), maar ik heb geen social media

 25. Ik doe graag mee 🙂 Leuk zo’n autootje! En hydrofiele doeken zijn altijd welkom!

 26. Wat een leuke actie. Fisher Price heeft altijd leuk speelgoed. Ik waag graag een kansje en hop dan weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa (ik volg via fb en instagram) (melissamaas@hotmail.com)

 27. Ik ben al vanaf zaterdag aan het lezen. En heb al heel wat bladzijde vol geschreven in een notitieboekje met leuke tips en webshops. Wat een leuke actie dit paashoppen.
  Ik doe graag mee voor mijn vriendin die op het punt staat haar eerste kindje te krijgen. Weet gewoon zeker dat ze dit geweldig vindt.

 28. Wat een cuty! Hier worden mijn kleine meisje en ik erg blij van, kan een extra mooie Pasen worden! 😉 Mooie hydrofiele doek ook!

 29. Ook al zo’n leuke prijs! Mila is er denk ik iets te oud voor, maar zat moeders met kleine kinderen zie ik hierboven. Super leuk. Hoop je snel weer eens ‘in real life’ te zien. Ik hop weer door. Groetjes!

 30. Leuke Paashop winactie.
  Dit is leuk voor mijn jongste kleindochter , zo’n Beatbo buggy en ook nog zo’n mooie hydrofiele doek ( handdoek) met Disney motief van Bambi.
  Graag doe ik mee.
  Fijne Pasen en ik hop maar weer door.

  1. Sorry voor de tweede reactie.
   Was vergeten dat ik al mee had gedaan, want zag het niet staan.

 31. Super leuk ik doe heel graag mee voor mijn kleine neefje.

  Ik volg je via facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 32. Wat een superleuke winactie. Doe graag mee!
  Leuke blog heb je!

 33. Wat een super prijs zeg! Hiermee tover ik vast en zeker een lach op het gezichtje van mij nichtje. Ik ga jou nu op instagram volgen!

 34. Leuk zeg, ik kende deze (gave, mooie, supercoole en leerzame) autootjes helemaal nog niet! En Bambi…. blijft prachtig! Ik doe dus graag mee! 🙂

Reacties zijn gesloten.