AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'.

AnneMarie Keizer lanceert haar ‘Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn’.

AnneMarie Keizer is getrouwd met Simon Keizer en samen zijn zij de trotse ouders van dochter Kiki. AnneMarie heeft bijna 170.000 volgers op Instagram en geeft dagelijks een kijkje in hun leven en inspireert hen onder andere met haar kijk op het moederschap. Meyco is een toonaangevende leider in babybedtextiel en verzorgingsartikelen in Nederland en Duitsland en is met AnneMarie een samenwerking aangegaan om een nieuwe collectielijn te ontwikkelen.

‘Ik houd ervan als alles bij elkaar past’

AnneMarie “Meyco en ik zijn wel een jaar bezig geweest met het ontwikkelen van mijn eigen lijn. Vanaf het allereerste begin heb ik me overal mee mogen bemoeien en heb ik voorstellen gedaan voor producten, materialen en kleuren. Er was meteen een goede klik. Ik ben altijd al creatief bezig geweest, in de giftshop die ik had met o.a. woonaccessoires en tegenwoordig ben ik heel actief op Instagram. Ik houd ervan als alles bij elkaar past; deze collectie kan je heel goed mixen & matchen. Mijn lijn omvat dan ook alles wat een baby nodig heeft: van monddoekjes, dekens en hydrofiele doeken kun je niet genoeg hebben; die kan je echt overal voor gebruiken.  Het konijntje wat er opstaat maakt het nog extra bijzonders.

‘Het konijntje maakt mijn klassieke babylijn speciaal’

Toen ik zwanger was, wisten wij nog niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen. We wilden al onze babyspulletjes sowieso neutraal houden. Het zilvergrijs van mijn Mrs. Keizer ‘Rabbit’ collectie zou ik toen zo gekozen hebben. En omdat Kiki echt een meisje-meisje is en dol is op alles wat roze is, past het roze-lila ook helemaal bij mij. Het is de kleur van Kiki’s favoriete knuffelkonijntje en het knuffeltje was de inspiratiebron voor de verdere ontwikkeling van deze collectie.

Alle items van mijn lijn zijn uitgevoerd in een mooie kwaliteit met een luxe uitstraling. De kleuren en ontwerpen zijn simpel en klassiek, passend bij ieders stijl. Eén van mijn favoriete items is het billendoekjesetui. Daarin kun je de vochtige doekjes mooi én praktisch meenemen; het handige klepje zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Dat heb ik echt gemist toen Kiki een baby was. Het is echt ideaal!

De periode dat je zwanger bent en de babytijd is heel bijzonder. Ik voel me heel vereerd dat ik daar bij andere ouders – dankzij deze babylijn – een beetje deel van mag uitmaken.”

AnneMarie Keizer lanceert haar 'Meyco X Mrs. Keizer baby collectielijn'.

*persbericht*

 

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *