Miamoo creme voor Mama & Miya

Op Instagram kom ik nog wel eens leuke webshops tegen, maar word zo ook regelmatig door webshops gevonden die een zelfde passie voor bijvoorbeeld natuurlijke en zachte producten hebben. Zo ook nu.

Miamoo

Via de Coos shop mocht ik het leuke merk Miamoo proberen. Ze vertelde mij dat het natuurlijk en zacht was, en dat het misschien echt wat was voor Miya met haar extreem droge huidje. De maker van Miamoo is namelijk haar merk om die reden begonnen.
Haar hele leven had ze een eczeem achtige extreem droge huid. De producten die er waren zijn vaak te vet, of drogen nog meer uit door alle rommel die er in zit.miamoo

We dont use any of the following in any of our products:

  • Parabens
  • Petrochemicals
  • Sodium Lauryl Sulphate
  • Synthetic Colour/Frangrance
  • PEGS

miamooMiya heeft net als de oprichter van het merk ook een extreem droge huid. De arts kwam al weer met hormoonzalf, maar dit heeft Keira ook gehad en zit met witte pigmentvlekken rond haar hals. Dat doen wij dus geen tweede keer. Ik kreeg het leuke reispakketje, en we hebben alles nu ongeveer een week geprobeerd.

Ik probeer ook altijd de baby producten omdat ik zelf heel erg allergisch ben, en ook een hele droge huid heb. Als ik er geen uitslag van krijg, dan pas krijgen de meiden het. Ik heb liever dat ik de enige ben met uitslag namelijk. We hebben de volgende producten getest:

Splashy Wash – verfrissende citrus douche / body wash
Deze is heerlijk fris, en wij vonden hem het lekkerst in de ochtend. Dan ben je meteen wakker.

Fresh Locks – kalmerende shampoo voor glanzend haar
Een hele zachte shampoo, die ook niet brand in de oogjes

Baba olie – hemelse olie, geweldig voor haar, lichaam en babymassage.
Deze heb ik zelf gebruikt voor een voetenmassage bij mijn man, en die had 3 dagen later nog zachte voeten. Ook bij kleine Miya was het heerlijk voor de massage, het smeert lekker door, maar voelt niet overdreven vet. Zij valt altijd in slaap na de massage, en nu rook alles heerlijk naar de lavendel. Echt heel fijn. Omdat ik in de avond regelmatig olie op mijn gezicht smeer, heb ik dat gedaan, en zelfs de eerste ochtend al had ik een babyzacht huidje.

Huggy lotion – een niet vette dagelijkse moisturizer
Deze werd onmiddellijk door Keira ingepikt. Ze vond hem zo lekker ruiken. Ook hier krijg je een zachte huid van

Spritz en Wipe – een frisse citrus spritz vol met mineralen die meerdere toepassingen heeft
Deze wil ik in de zomer in een grote fles. Ik heb altijd een soort van water spray, vind ik heerlijk. Maar met deze kun je ook poepbillen schoonmaken en verfrissen, en dat is toch wel handig.

Cheeky Cream  – een natuurlijke barrière crème die zeer geschikt is voor volwassenen en baby’s
Ik ben geen fan van deze dikke crèmes, voor de babybillen heb ik ook zeer zelden zinkzalf gebruikt. Alleen bij zware uitslag of diarree aanvallen, voor een extra bescherming. Nog steeds is dat de enige reden dat ik het zou gebruiken. Op het gezicht vind ik het ook te dik, je voelt het dan zo zitten en dan vind ik niet zo fijn.

Had je de verpakking al gezien? Grappige plaatjes van een koe. Dus als Miya thuis roept om een koe, wil ze eigenlijk een lekkere massage 🙂

Voor mezelf kreeg ik nog een aardbei masker, maar die bewaar ik voor een ander blog. Ik heb nl nog een aantal maskers liggen. Op de Coos webshop hebben ze trouwens ook echt hele fijne make up en andere beauty merken. Vooral de namen als Gold Snail Deep Wrinkle Plumper of ECO Soul Luminous Real Serum BB Cake maken mij heel erg nieuwsgierig!

 

Spread the love