Mijn baby’s eerste kerst!

Net haar eerste Sinterklaas achter de rug, en we zijn nu al druk bezig om kerst cadeautjes te bedenken voor haar eerste kerst. Mijn oudste dochter vond het speelgoed van Fisher Price eigenlijk altijd het leukst. En Duplo. Heeeel veel Duplo. Dat is inmiddels veranderd in Lego Friends. Maar goed, voor de kleinste vind ik zelf ook nog steeds dat het leukste speelgoed.

Wij zijn motorisch allemaal niet de snelste, en dan is juist dit soort speelgoed heel goed om dat te stimuleren.  Ik ben denk ik ook 1 van de weinige moeders die al die muziekjes en geluidjes juist erg leuk vind. Voor haar eerste kerst dachte wij aan de volgende cadeaus

Het theepotje met servies

Voor Sinterklaas heeft ze het Theepotje gehad van haar peetvader.
fisherprice thee setjeBaby’s eerste theeservies is ook een leerzame activiteit. De schattige set heeft 3 speelstanden – leren, muziek en fantasie. Spelenderwijs leren baby’s getallen, vormen, tegenstellingen, manieren, begroetingen en nog veel meer. Kantel de theepot en je hoort allerlei leuke geluidseffecten, druk op het theezakje voor een liedje of til het deksel op om tegenstellingen en manieren te leren. Inclusief 2 theekopjes, een bord met 3 bijtringen in de vorm van koekjes en 3 verschillende kinderliedjes.

De vrolijke boodschappentas

boodschappentasZing mee met de vrolijke boodschappentas! De tas is helemaal gevuld met lekkere boodschappen.
Zoek de boodschappen en ontdek vrolijke activiteiten. Laat de eieren bewegen, schud met de druiven en druk op het appeltje om leuke liedjes en melodieën te horen.
Al spelenderwijs leert de tas jouw kindje tellen, de kleuren en manieren.

Mijn mooie tasje

mijnmooietasjeMijn mooie tasje! Ieder meisje wordt een echte dame met het fisher-price mijn mooie tasje.

Ontdek al het leuks dat het mooie roze tasje van Fisher-Price te bieden heeft! Ieder meisje heeft een tasje nodig. Deze tas is niet alleen mooi, maar ook nog heel handig. De tas heeft vijf speeltjes en vier liedjes, waarmee je kleintje spelenderwijs leert. Het tasje is door de hengsels makkelijk mee te nemen.

De tas heeft drie speelmethodes: leren, muziek en verbeelding. Je kindje leert het alfabet, de kleuren, de cijfers, de omgangsvormen, tegenstellingen en nog veel meer! Zodra je op het hartje drukt klinken er vrolijke melodietjes en wanneer je de roze tas opent hoor je nog meer liedjes en woordjes! Met de rammeltelefoon, het spiegeltje, de armband en de sleutels kan je kleintje mama precies nadoen. Alle speeltjes passen makkelijk in de mooie Fisher-Price mijn eerste tas, zodat je ze overal mee naar toe kan nemen.

De poppenwagen

eerste kerstPoppenwagen van Fisher Price. Het brede frame en de praktische handgreep ondersteunen de eerste stappen en bevorderen het rollenspel. Met leuke details, speelgoed en geluid. Druk op de buik van de beer en prachtige muziek wordt afgespeeld.

Wat vind jij van de cadeaus voor de eerste kerst?

Lees ook Miya’s tweede verjaardag

baby eerste kerst cadeau tips - cadeautips #baby #peuter
baby eerste kerst cadeau tips – cadeautips #baby #peuter

 

Spread the love