Mijn favoriete kinderkleding merken!

Inmiddels ben ik al weer ruim 3 jaar moeder. Ik heb een prachtige dochter van 3 en een heerlijk ventje van 1. En hoewel ik altijd dacht dat ik meer een meisjes mama zou zijn blijkt dat ik shoppen voor mijn kleine mannetje net zo leuk vind. In dit artikel deel ik een aantal van mijn favoriete kinderkleding merken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Voor de allerkleinste, Noppies

Een van de mooiste babykleding vind ik toch wel Noppies. Noppies heeft een hele brede collectie voor de allerkleinste (en ook ouder uiteraard) met de fijnste en zachtste materialen. De babykleding loopt al vanaf maat 44 t/m 92. Een van de weinige merken die ook zulke kleine maatjes heeft. 

Voor de kleuters, Name it

Nog zo’n prachtig merk. Niet alleen om de zachte stoffen (waar mijn kinderen echt gek op zijn) maar ook de pasvorm en prints zijn echt fantastisch. Ik durf bijna wel te zeggen dat we van de huidige collectie van Name it bijna alles hebben hangen in de kledingkasten van de kids. Voor Noé de prachtige bloemenprint jurkjes en voor manu de super fijne longsleeve shirts en broekjes. 

Mini shoplog

Ja, deze moeder kon zich niet inhouden en heeft toch weer een winkelmandje gevuld met leuke kinderkleding. En ik weet hoe leuk jullie het vinden om mini shoplogs te zien dus bij deze!

Om te beginnen deze super leuke shirts voor Manu. Het ene is een lange mouwen t-shirt. Perfect voor nu wanneer het net wat warmer aan het worden is. Zoals je kunt verwachten van het merk Noppies is het een lekker zachte maar toch ook stevige stof.

Ook heb ik voor Manu een heerlijke warme stoere trui gekozen. Deze trui is van Name it. Een van mijn favoriete kinderkleding merken. Ook deze trui is van een hele zachte en soepele stof gemaakt. Ideaal voor wanneer we aan de wandel gaan buiten!

Voor Noé heb ik deze super leuke lente jurk gekozen. Ook van Name it en heerlijk vrolijk door de mooie bloemen print. Wat ik vooral erg leuk vind is het model. Hij valt lekker los waardoor hij echt mooi zwiert in de wind. Noé voelt zich dan net een prinses!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie op kunnen doen!

Spread the love