Mommy loves me-time: leuke ideeën om lekker thuis even te genieten

 

Als moeder kan je het vrij druk hebben. Kinderen, werk, huishouden, sport en/of hobby’s: het is een hele hoop. Dat jij niet altijd zoveel tijd hebt voor jezelf, is dan ook wel logisch vanwege jouw drukke agenda. Echter is voldoende me-time als mama echt wel aan te raden.

Zo kom je weer even tot rust en kun je jezelf weer even goed opladen. Misschien zit je daardoor ook wel weer wat lekkerder in je vel, want het is even een break tussen alle drukte door. Heb je binnenkort een dagje vrij en ben je toe aan wat me-time? Wij zetten hieronder wat leuke ideeën op een rij om lekker thuis even te genieten!

 

Maak een lekker gerecht klaar

Vind jij het leuk om te koken? Duik op je vrije dag dan eens de keuken in! Om jezelf te verwenne, kun je een lekker gerecht maken voor jezelf. Zorg dat je de recepten in huis hebt en maak een heerlijk gerecht klaar. Wellicht heb je normaal gesproken maar weinig tijd om uitgebreid te gaan koken. Nu je even vrij hebt, is dit natuurlijk fijn om wel te kunnen doen. Pak dus flink uit en geniet er vooral van!

 

Voor ontspanning een douche of bad nemen

Neem jij eigenlijk nooit meer echt de tijd om te genieten van een ontspannende douche of heerlijk warm bad? Als je eindelijk wat me-time hebt, is dit dan het ideale moment om dit te doen. Zeker als je het al een lange tijd enorm druk hebt, is dit heerlijk om eens te doen. Om nog meer van een heerlijke douche of warm bad te kunnen genieten, kan het een aanrader zijn om lekkere producten te gebruiken. Neem eens goed de tijd om je haar en je huid goed te verzorgen. Van een goede shampoo en conditioner tot een lekkere bodywash: neem hier eens goed de tijd voor. Door even uitgebreid in douche of bad te gaan is de kans groot dat je even lekker kunt ontspannen. Klaar met douchen? Ook dan kun je nog allerlei verzorgingsproducten gebruiken om jouw huid eens te verwennen. Op zoek naar goede verzorgingsproducten? Kijk eens bij Estee Lauder bij Douglas.
Me-time

Series of films kijken

Heb jij jouw favoriete serie al een lange tijd niet gezien of is er een nieuwe film uitgekomen die je gezien moet hebben? Dan is dit de ideale manier om je me-time te besteden. Plof lekker neer op de bank, neem er een lekker drankje bij en grijp wat snacks. Zet je favoriete serie of film aan en bingewatchen maar!

 

Lees een boek

Ben jij iemand die graag leest, maar heb je er gewoon weinig tijd voor? Als je eindelijk wat me-time hebt als moeder, kan het dan ook leuk zijn om eens flink te gaan lezen. Misschien zit je nog middenin een goed boek of wil je juist aan een nieuw boek beginnen. Dit is het moment! Als je lezen heerlijk vindt, is dit een fijne manier om zo tijd door te brengen.

 

Me-time is belangrijk om te hebben als drukke moeder. Zorg er dan ook voor dat je dit regelmatig realiseert. Door zo nu en dan even me-time te hebben kom je even helemaal tot rust en kan je beter in je vel zitten daarna. Cijfer jezelf niet weg, je mag jezelf ook zo nu en dan wel eens flink verwennen!

Spread the love