Mommy’s musthaves

Iedere moeder heeft wel een aantal dingen waar ze niet zonder kan. Vandaag laat ik een paar niet zo vanzelfsprekende musthaves van mij zien. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Inmiddels ben ik 3 maanden trotse moeder van Noé. Ze is echt en heel lief en gelukkig meisje. Tenminste, sinds er is vastgesteld dat ze een koemelkallergie heeft. We hebben daarom nu ook eindelijk de juiste voeding waardoor ze echt heerlijk kan genieten van een flesje in plaats van heel veel huilen en buikpijn hebben.

Flessenwarmer naast het bed

Over flesjes gesproken, wij hebben de eerste maand echt baat gehad bij een flessenwarmer. Toen ze nog niet de nacht door sliep was het echt ideaal om alles naast het bed te hebben. De fles stond dan ook al klaar voor de nacht, even op de flessenwarmer zetten en 3 minuten later heb je een perfect getemperatuurd flesje klaar. Het scheelde ons weer een tripje naar beneden in de nacht (slaapdronken de trap af is niet echt succesvol voor de ongecoördineerde). De Difrax flessenwarmer hebben we cadeau gekregen van KoopjesDrogisterij.nl.

Een ander dingetje waar ik niet meer zonder kan is een bijtspeeltje. Omdat Noé een hele gevoelige huid heeft (eczeem) is ze snel aan het krabben op haar gezicht. Daarom hebben we eigenlijk zo vaak mogelijk handschoentjes bij haar aan. Opzich heel fijn, alleen stopt ze alles graag in haar mond waardoor haar handschoentjes vaak nat zijn. Door haar een speeltje te geven die ze in haar mond kan doen valt dit mee en is ze gelijk aan het wennen voor wanneer ze tandjes gaat krijgen.

Iedere moeder zal dit wel beamen, Speentjes, speentjes, speentjes! Ik kan er niet genoeg hebben. Noé vind de speentjes van Bibi het fijnste. In de luiertas, de box, haar bedje, nog eentje in mijn eigen tas. Je vindt ze bij ons echt overal! Net als luierdoekjes en knuffels.

Maar zoals ik al in het begin zei, iedere moeder heeft zijn eigen mommy’s musthaves. Ik ben dan ook enorm benieuwd, wat zijn jouw musthaves?

Spread the love