Nooit meer vieze handjes op de muur: met deze muurverf is de wand zo weer schoon

Een muur vol vette vingers, chocoladevlekken en kinderhandjes is heel normaal bij een doorsnee gezien. Maar we begrijpen goed dat je het toch liever anders ziet. De muur elk jaar weer opnieuw schilderen? Zonde van je tijd én het kost klauwen met geld. Gelukkig bestaat er een heel makkelijke oplossing voor, waardoor je je muur maar één keer hoeft te schilderen en het daarna heel gemakkelijk schoon kunt maken!

 

Bye bye, vette handjes!

Mocht je denken dat de tijd van smetteloze muren zonder kinderhandjes, pastasausvlekken en vetvlekken niet haalbaar is totdat je kids het huis uit zijn… dan heb je het mooi mis. Er bestaat namelijk superhandige Sikkens verf die ervoor zorgt dat alle vlekken in een handomdraai van de muur te vegen zijn. Klinkt interessant? Dat dachten wij ook!

 

In een handomdraai schoon

Knoop de naam Sikkens alphacryl pure mat sf goed in je oren, want deze verf moet je hebben wil je voortaan heel gemakkelijk vieze vlekken van je muren kunnen verwijderen. Inderdaad, zónder het te moeten overschilderen. Deze sterke, isolerende en goed dekkende muurverf geeft je ruimte niet alleen een prachtige, frisse uitstraling door de matte touch, maar is ook nog eens letterlijk makkelijk fris te houden. Je kunt het namelijk simpelweg afnemen met een dweiltje, doekje of sponsje!

En ook wel zo fijn: de vlek zal na het reinigen niet opglanzen, maar behoudt gewoon z’n mooie matte look. Ja, zelfs als je flink hebt staan schrobben!

De verf is overigens niet alleen in wit verkrijgbaar, maar simpelweg in alle RAL-kleuren. Dus je kunt ook helemaal los gaan met de bontste kleuren voor de kinderkamer, of iets neutralere kleuren voor in je eigen slaapkamer of woonkamer, of waar dan ook in huis!

 

Ook ideaal in de keuken

Maar vooruit, het is natuurlijk niet helemaal eerlijk om de kinderen altijd maar de schuld te geven van die vieze vetvlekken en etensresten op de muur. We weten allemaal dat wij er zelf ook wat van kunnen. Wat dacht je van de keuken bijvoorbeeld! Een ontplofte blender, een overkokende pan en rondvliegende vetspetters… Het gebeurt ons allemaal wel eens. Nu kun je natuurlijk zo’n spatwand tegen je keukenwand bevestigen, maar niet iedereen vindt dat even mooi. En met afneembare verf is dat dus ook helemaal niet meer nodig!

Spread the love