Het is Sinterwinweekend! Doe je mee met onze My Little Pony de film winactie?

Het is Sinterwinweekend! Miya was zo enthousiast over My Little Pony de film, dat zij die lieve Sint zover heeft gekregen om My Little Pony De Film Zwemmende Pinkie Pie weg te mogen geven! Doe je mee?

My Little Pony de Film

My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit!

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt.

Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Ons hele review kun je hier lezen!

Wij hebben de film inmiddels 3x gezien, te erg, maar het is zo een leuke film! Je blijft nieuwe dingen zijn, dus het is een mega aanrader. Het speelgoed uit de film, zoals het magische kasteel is ook echt erg leuk! Miya heeft daar uren mee gespeeld inmiddels, en dat wil wat zeggen over speelgoed. De kleine pony’s zijn weer helemaal terug en overal op te zien dus vast ook heel populair bij jouw kleine!

My Little Pony Pinkie Pie zeepony

Speel met Pinkie Pie in het land Seaquestria! Leg Pinkie Pie in het water en laat haar zelf zwemmen. Als ze onder water is glinstert en licht haar zeemeermin-achtige staart op. Dit zeepaardje heeft haar kenmerkende Cutie Mark op haar rugvin. Nadat je met haar in het water gespeeld hebt, kan je haar haren kammen en mooi maken met de inbegrepen kam. (Intertoys)

Het Sinterwinweekend!

Dit weekend doen wij samen met een groepje hele lieve en leuke mamabloggers/dikke vriendinnen het Sinterwinweekend. Dit weekend kun je dus op meerdere blogs allemaal leuke prijzen winnen! Goed in de gaten houden dus. Ik heb mijn oog al stiekem op de gepersonaliseerde jutezak laten vallen. Hoe leuk is die dan?

Je kunt hier dus My Little Pony Pinkie Pie zeepony uit My Little Pony de film winnen! Om hier aan mee te doen vind ik een leuke enthousiaste reactie altijd super. Delen en een like wordt zeker gewaardeerd en is natuurlijk een extra kans!! Zien we je morgen weer voor de volgende winactie?

Spread the love