Het is Sinterwinweekend! Doe je mee met onze My Little Pony de film winactie?

Het is Sinterwinweekend! Miya was zo enthousiast over My Little Pony de film, dat zij die lieve Sint zover heeft gekregen om My Little Pony De Film Zwemmende Pinkie Pie weg te mogen geven! Doe je mee?

My Little Pony de Film

My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit!

De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt.

Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Ons hele review kun je hier lezen!

Wij hebben de film inmiddels 3x gezien, te erg, maar het is zo een leuke film! Je blijft nieuwe dingen zijn, dus het is een mega aanrader. Het speelgoed uit de film, zoals het magische kasteel is ook echt erg leuk! Miya heeft daar uren mee gespeeld inmiddels, en dat wil wat zeggen over speelgoed. De kleine pony’s zijn weer helemaal terug en overal op te zien dus vast ook heel populair bij jouw kleine!

My Little Pony Pinkie Pie zeepony

Speel met Pinkie Pie in het land Seaquestria! Leg Pinkie Pie in het water en laat haar zelf zwemmen. Als ze onder water is glinstert en licht haar zeemeermin-achtige staart op. Dit zeepaardje heeft haar kenmerkende Cutie Mark op haar rugvin. Nadat je met haar in het water gespeeld hebt, kan je haar haren kammen en mooi maken met de inbegrepen kam. (Intertoys)

Het Sinterwinweekend!

Dit weekend doen wij samen met een groepje hele lieve en leuke mamabloggers/dikke vriendinnen het Sinterwinweekend. Dit weekend kun je dus op meerdere blogs allemaal leuke prijzen winnen! Goed in de gaten houden dus. Ik heb mijn oog al stiekem op de gepersonaliseerde jutezak laten vallen. Hoe leuk is die dan?

Je kunt hier dus My Little Pony Pinkie Pie zeepony uit My Little Pony de film winnen! Om hier aan mee te doen vind ik een leuke enthousiaste reactie altijd super. Delen en een like wordt zeker gewaardeerd en is natuurlijk een extra kans!! Zien we je morgen weer voor de volgende winactie?

Spread the love

46 gedachten over “Het is Sinterwinweekend! Doe je mee met onze My Little Pony de film winactie?

 1. Superleuk deze! My Little Pony staat bij mijn jongste dochter hoog op de verlanglijst, dus ik doe natuurlijk graag mee!

 2. hier gaat menig meisjeshart sneller van slaan

 3. Aaaach die lieve Pinkie!

  Ik heb ‘m al een paar keer bekeken! Echt wel het leukste badspeelgoed van het moment!

  Mijn meissie is helemaal weg van My Little Pony, maar ook mama wordt er een beetje nostalgisch van.

  Ik waag mijn kans! 😍😍😍

 4. Ik waag een kansje! We hebben een enorme my little pony fan in huis die hier heel blij van word!

 5. Super leuk dit vind mijn dochter Noor helemaal geweldig. Steeds als die voorbij komt op se tv zegt ze mama die wil ik wel heel graag hebben. We wagen een kansje 🙂

 6. Super leuke actie! Zou graag kans maken. Speelde vroeger zelf met my little pony en hoe leuk is het om mijn dochter straks daar ook mee te zien spelen!

 7. Wauw doe graag mee met twee meiden in huis die helemaal gek zijn van de pony’s zal pinkie Pie in een warm nestje komen 🙈

 8. Super leuk! Mijn dochter mag binnenkort afzwemmen voor haar B diploma. Hoe leuk zou het zijn als ze deze cadeau krijgt.

 9. Wauw super leuk vind ik dit en ik ken een jonge dame die dit nog leuker zou vinden dus kansje wagen voor mijn dochtertje Sharona en de duimen omhoog

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter, duimen maar….

 11. Wauw die is heel gaaf! Mijn dochtertjes zullen deze zo leuk vinden. Ik doe graag mee 😀

 12. Jaaa ik doe mee, Mn vriendinnetje verrassen met d’r favoriete pony zou helemaal super zijn

 13. Wat een gave actie! Doe graag mee voor mijn dochters😍

 14. Niet alleen leuk voor de meiden! Ik heb hier twee super stoere brony’s in huis, ze onlangs ook naar de nieuwste film geweest. Hier zouden ze heeeeel blij van worden!

 15. Ik doe zeker mee, nog twee weekjes en dan is Lisanne jarig, en ook bij haar staat Little Pony op haar lijstje

 16. Dit lieve paardje staat zeker op de verlanglijst, dat zou nog eens leuk zijn! En dan op de achtergrond de film kijken

 17. Geweldig! Mijn kleintjes zitten altijd alle drie tegelijk in bad en het is altijd ‘feest’ wie met welk speelgoed gaat spelen. Hoe leuk is dan deze pony! Die kiest zelf met wie hij gaat spelen, zwemt gewoon van kindje naar kindje 😃

 18. Wat zijn ze toch leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje en dan speel ik gewoon lekker mee!

 19. Mijn dochtertje is een hele grote My Litlle Pony fan. Van het nieuwe film (zee/thema) heeft ze nog niets, en ik weet heel zeker dat deze Pinkie Zeepony ontzettend in de smaak zal vallen! Toevallig bijna al het (babyachtig) badspeelgoed weggedaan. Dus nieuw speelgoed voor in bad is helemaal leuk.

 20. De film lijkt me ook geweldig, maar aaliyah hoorde dat de film geweldadig en griezelig is.. ze heeft alle films al gezien en wil graag met haar klasgenootjes naar deze film voor haar verjaardag 29-11 .. we zijn benieuwd hoe de film is. Deze zeemeer mlp os haar droom, want ze wil ook dr zeemeermindiploma halen en vanwege de zeemeerpony hahah kijkt ze uit naar de film.. love it.. ze zou er zeker erg verrast van zijn

 21. Ik doe graag mee! Twee meiden thuis die, iedere keer als de reclame op tv komt, allebei volle borst roepen dat ze die willen! Wat zullen ze blij zijn als ze die krijgen.

 22. Jaaa, super leuk!!! 😀 Mijn dochter is ook helemaal dol op My Little Pony! Op haar verlanglijstje staat echt van alles van MLP! 😄 Deze zwemmende Pinkie Pie zou een prachtig kado zijn voor 5-12 of haar 6de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! 💝🍀😊

 23. Hop hop hop,
  Deze HulpSintMama gaat nu echt in galop!!
  Deze actie is geweldig voor mijn dochter en haar vriendinnen…
  Ik waag dus heel graag een kans om hier te mogen winnen!!!
  Heel veel plezier allemaal met Sint en de pieten,
  In huize van der Heijden zullen wij ook zeker weer van deze heerlijke tijd gaan genieten ❤

 24. Wat leuk zeg, al deze winacties. Ik doe graag mee!

 25. Wauw die wilt toch elk klein meisje als ze in bad gaat. Super leuke win actie dit. Zo lief dat jullie zoveel leuke prijzen weggeven. Tot morgen!

 26. Hele leuke acties inderdaad!! Heel leuk om hier kans op te mogen maken en helemaal leuk zo met de feestdagen voor mijn dochter!

 27. Wat leuke die Sinterklaashop. Vandaag is hij aangekomen in Nl, morgen hier in het dorp, we zijn helemaal in de Sinterklaasmood en met deze hop nog meer! Mijn dochtertje had deze Pinkie Pie zeermeerminpony als allereerste uit het grote speelgoedboek geknipt, dus hiermee zou ze superblij zijn!

 28. Wauw!! Mijn dochters gaan hem geweldig vinden 😍😍😍

 29. My little pony is voor mij nog jeugdsentiment! Nu vindt onze dochter My little pony ontzettend leuk! Ik doe graag mee!

 30. Wat gaaf allemaal! Ik maak zeker graag kans voor mijn dochtertje. SUperleuk

 31. Ja wat super leuk Féline is gek van MLP en heeft deze uitgeknipt op haar verlanglijstje staan voor de sint. Ik doe dus graag mee voor haar.

 32. Gaaf we doen hier graag mee met deze my little pony actie!

 33. Ahhhh wat is hij leuK!! Dit maakt badderen nog leuker en dan wil Fenna helemaal niet meer uit bad haha.

 34. Wat een schatje, was ik maar weer 4! Maar als ik win geef ik Pinkie toch maar aan Geertje

 35. Super gaaf wij doen graag mee.mijn meiden zullen dit super vinden ❤

 36. Mijn dochter Mara heeft één vurige wens aan de Sint en dat is een zwemmende Pinkie Pie! En laat ie nou net bijna overal uitverkocht zijn of een hele lange levertijd hebben 😮 Deze mama zit met haar handen in het haar en hoopt zooooooo keihard op dit kansje!! Wat zal ze gelukkig zijn als Sinterklaas hem toch nog voor haar meeneemt!!

 37. Hemeltje lief wat zien ze er schattig uit echte knuffeltjes ( en dan bedoel ik de ponys ) kinderen natuurlijk ook hoor. Maar hier val je toch als een blok voor. ik doe heel graag mee aan deze zachte actie.

 38. WAUW. nummer 2 op het verlanglijstje van onze elise. die is echt gek op my little pony. ze speelt volop met die van mij vroeger en vult haar collectie nu ook aan 😉 superleuk dat deze mee in bad kan gaan! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 39. wat een lieve en schattige knuffeltjes. Dat zal zeker in de smaak vallen!

 40. Oooh de lieveling van onze oudste. Wat zou ze blij zijn met deze knuffel

Reacties zijn gesloten.