My Paper Bag baby

Ik deel vandaag even schaamteloos een persbericht met jullie. Gewoon omdat het kan, en omdat het voor een MEGA goed doel is. De tas is ook erg handig en lekker groot. Het ultieme kerstcadeau!

De MY PAPER BAG Baby,


MYOMY lanceert medio december de MY PAPER BAG Baby van ontwerper Ramon Middelkoop. De MY PAPER BAG Baby is een unisex luiertas die door zowel door vaders als moeders gedragen kan worden en later ook gebruikt kan worden als zaken- en/of reistas. Een mooie bijkomstigheid is dat je met de aankoop van deze MYOMY tas Plan Nederland steunt. Deze exclusieve tas zal begin december op een aantal verkooppunten en de webshop van MYOMY te koop zijn.

 

MPB baby originalDe  MY PAPER BAG baby is geïnspireerd op een van de bekendste tassen van MYOMY: de MY PAPER BAG ontworpen door Ramon Middelkoop. “De tas is eenvoudig, functioneel en stoer, geschikt voor zowel vaders als moeders, ook als kinderen weer uit de luiers zijn”. Hierdoor is de MY PAPER BAG Baby tas een uitstekende investering voor jonge en aanstaande ouders. Alle MY PAPER BAG tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India.

 

BUY A BAG, CHANGE A LIFE
Voor iedere verkochte MY PAPER BAG Baby doneert MYOMY € 8 aan Plan Nederland. Met dit geld maakt Plan Nederland een geboortebewijs voor een baby in India mogelijk. 230 miljoen kinderen onder de vijf jaar zijn niet geregistreerd in India, waardoor ze moeilijk toegang tot gezondheidszorg en onderwijs hebben en neemt de kans op misbruik, uitbuiting en discriminatie toe. Met een geboortebewijs hebben pasgeborenen een kans op een beter bestaan.

 

Plan NL webshopPlan Nederland
Plan Nederland werkt aan duurzame armoedebestrijding en betere levensomstandigheden voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan Nederland voert kindgerichte gemeenschapsprojecten uit in 50 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Plan Nederland komt wereldwijd op voor de rechten van kinderen en een betere naleving van het Verdrag voor de Rechten van het Kind. www.plannederland.nl

 

Over MYOMY do goods
MYOMY do goods is een Nederlands modemerk dat fairtrade lederen tassen en accessoires produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. MYOMY do goods werd opgericht in 2007 onder de naam Goodforall. De producten worden zowel online verkocht als in ruim 200 winkels in Nederland en is daarnaast verkrijgbaar op diverse plekken in het buitenland. Kijk voor meer informatie op www.myomydogoods.com

Spread the love

3 gedachten over “My Paper Bag baby

  1. Niks mis met schaamteloos persberichten delen als het een goed doel als dit betreft 🙂

Reacties zijn gesloten.