Miya & My Little Pony

Was Keira al een grote fan van My Little Pony, Miya vind ze ook heel schattig. Het zullen de zoete kleurtjes zijn, of misschien wel de lange haren die je kunt kammen?

My little ponyMy Little Pony

Hoe dan ook, het is super zoet typisch meisjes speelgoed. Vooral Pinky Pie is natuurlijk favoriet. Dat kan met mama’s voorkeur voor roze te maken hebben. Het is dat mijn man het niet leuk vind, anders had het hele huis in My little Pony pastel kleurtjes geweest. Hij gaat wel weg een paar dagen binnenkort, dat bied opties..

My little pony
Deze heeft water en echte glitters!! Kun je schudden, hoe leuk is dat dan?

Wat ik fijn vind van de My little Pony is dat het eigenlijk weinig doet. De meisjes hebben dan wel een knuffel Pinky Pie, die praat en kruipt, en ook hebben ze er 1 onder de douche die verkleurd. Maar verder moet je eigenlijk gewoon je fantasie goed gebruiken. En zo worden er dus hele brabbel gesprekken gevoerd, haartjes gekamd, en lopen ze overal overheen.

My little ponyMY LITTLE PONY PINKIE PIE SPEL

Dit spel is ook weer voor kinderen boven de 3 jaar. Miya mocht de eerste keer met Keira meespelen, en wat vond ze het leuk! Dit spel is echt goed voor de fijne motoriek door de kleine ballonnetjes in de hele kleine gaatjes te steken, en wat een pret als Pinky Pie uit de taart vliegt. De tweede (3de, 4de, 5de etc) keer mocht Keira al niet meer meedoen. We mochten wel kijken hoe Miya de ballonnen er vakkundig uit haalt en in doet. Dit is denk ik het eerste echte spel dat Miya kan spelen.
Ze speelt het op tafel, en uiteraard onder ouderlijk toezicht zodat er niets in haar mond verdwijnt. Het is echt heel leuk om haar zoveel lol te zien hebben met een spel. Vandaag mocht Keira weer meedoen, en leert ze echt het samenspelen. Ook al is op haar beurt wachten een klein probleem.

My little ponyVooral fijn vind ik dat de ballonnen onder in de taart kunnen worden opgeruimd, dit scheelt echt zoeken naar zakjes en waar ze nou weer liggen. Alles in 1x bij de hand.

Ik vind het voor oudere kindjes misschien wat uitdaging missen, maar voor de allerkleinsten tot een jaar of 6 is het zeker weten een heel leuk spel.

Wie is jouw favoriete Pony?

Spread the love

4 gedachten over “Miya & My Little Pony

Reacties zijn gesloten.