Neem je baby veilig mee in de auto met de Maxi-Cosi Axiss-Fix Air

Als jij met je kindje onderweg gaat wil je dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje en als er dan iets gebeurd, kun je maar beter voorbereid zijn. Een goede voorbereiding is een veilig ‘’zitje’’, een Maxi-Cosi. De veiligste Maxi-Cosi voor in de auto is de Axiss-Fix Air. Wat daar zo veilig aan is? Je ontdekt het hieronder.

Het vervoeren van kinderen onderweg is tot de dag van vandaag nog een zwaar onderwerp. Met name baby’s en jonge kinderen lopen grotere risico’s, aangezien de nekjes zwakker zijn en het hoofdje relatief wat zwaarder. Om schokken van de auto te kunnen dempen en het hoofdje te ondersteunen, is de Axiss-Fix Air de oplossing. Dit is niet zomaar een Maxi-Cosi, dit is namelijk het eerste autostoeltje in zijn soort met een airbag!

Zachte kussentjes vangen je kindje op

Naast dat het zitje een comfortabele vorm van zichzelf heeft, wat het voor je kindje prettiger maakt om te reizen, beschikt deze Maxi-Cosi over een airbag. We hopen natuurlijk dat het niet nodig zal zijn, maar wanneer je dan toch in een situatie terechtkomt waarbij de auto een flinke schok krijgt, zal je baby opgevangen worden door zowel de gordel, als de zachte airbagkussentjes die met elkaar verbonden zijn. De kussentjes lopen een aantal seconden daarna weer leeg.

Ontspannen mamma’s en blije kinderen

Het is begrijpelijk dat je er liever niet over nadenkt; een verkeersongeval met je kindje achterin. Juist daarom is deze oplossing zo geschikt. Je hoeft er op die manier namelijk minder over na te denken, want je gaat voorbereid onderweg. De gedachte van je baby, veilig en beschermd in de auto, zal je onderweg een hoop ontspanning en rust geven. Dit is niet alleen prettig voor mamma zelf, maar ook voor de baby. Die zal zijn ogen uitkijken, of misschien voelt hij zich wel zo ontspannen, dat hij lekker in slaap valt!

Tip! Ruzie met de MaxiCosi 

Met de Axiss-Fix Air weet je dus zeker dat jij je baby veilig meeneemt in de auto. Mocht er dan onderweg wat gebeuren, zal je baby veilig opgevangen worden door de zachte kussentjes, zonder dat het kwetsbare nekje en hoofdje beschadigd worden. Geniet samen van een heerlijke ontspannende autorit. Ook een Maxi Cosi autostoel? Je besteld de Maxi Cosi bij ikwordmama.nl.

Neem je baby veilig mee in de auto met de Maxi-Cosi Axiss-Fix Air

Spread the love