Zo hoeft de nesteldrang niet peperduur te zijn!

Je kent het wel, je bent 6 maanden zwanger en opeens moet het hele huis op de schop. De tuin moet aangepast, de woonkamer geschilderd en eigenlijk wil je ook andere lampen en kunnen we niet beter linoleum nemen in plaats van laminaat? Hoe maak je het snel gezelliger want die baby wil natuurlijk een gezellig en trendy huis..

Afgestoft!

Een voorbeeld van een winkel waar je voor een goede prijs woninginrichting kunt kopen is Kwantum. Nu had deze winkel een stoffig imago, maar als je er geweest bent weet je: de stofdoek is erlangs gegaan. Kwantum heeft hartstikke hippe spulletjes, waarmee je je woning een trendy uiterlijk geeft. Nu is alles daar niet heel duur, maar ze hebben ook nog eens budgettoppers. Dit zijn items die de keten in grote aantallen laat maken, waardoor de prijs gunstig is. Leuk om er eens naar te kijken!

Trendy en smaak

Nu is het natuurlijk zo dat trendy niet per se jouw smaak hoeft te zijn. Weet je zelf niet zo goed wat je mooi vindt? Kijk dan vooral overal rond en doe inspiratie op in woningwinkels of op Pinterest. Eigenlijk kun je inspiratie voor je woning altijd en overal opdoen. Zo zijn er een heleboel leuke televisieprogramma’s die woninginrichting als thema hebben. Bijvoorbeeld dat programma dat een heel team klaarstaat om iemand te helpen bij een verhuizing. Niet alleen de verhuizing wordt dan voor deze persoon geregeld, maar ook de woninginrichting. Leuk, om zo een beetje mee te kijken.

Funda-addict

Ook een topmedium voor het bekijken van woninginrichting is Funda. Je kunt hier hartstikke veel woningen van de ‘gewone mens’ van binnen bekijken, zonder dat je overal hoeft aan te bellen. En niet om het een of ander, maar mensen zullen raar opkijken, als je dat gaat doen. Funda geeft je een sessie ‘gluren bij de buren’ in een avondje klikken. En zo zie je hoe je je woning in kunt richten, maar vooral ook hoe je het niet wilt. Pas wel op voor de verslavende werking: voor je het weet zit je dagelijks op Funda te kijken!

Spread the love