Nijntje viert feest! (winactie)

Nijntje is jarig! Ze wordt maar liefst 60 jaar. Ze viert haar verjaardag in het theater met een theaterconcert voor de allerkleinsten, met live band. Vader pluis, moeder pluis, oma pluis én haar vriendinnen nina en willemijn gaan samen met nijntje opnieuw op tournee.

Nijntje in het theater

Je bent vast al plannen aan het maken voor de kerstvakantie, en daarom geef ik je nu deze super leuke tip. Nijntje in het theater! De meeste kleintjes zijn dol op Nijntje, en als eerste theatershow is dat natuurlijk enorm spannend.

Ivo de Wijs vertaalde de verhalen van Dick Bruna naar even speelse als herkenbare liedjes en de onvergetelijke Joop Stokkermans maakte er tijdloos vrolijke muziek bij. In ‘nijntje viert feest’ horen we de leukste nummers uit de drie eerdere musicals, aangevuld met spiksplinternieuwe feestliedjes van Ivo de Wijs en Henny Vrienten. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige kennismaking voor de kleintjes met een écht theaterconcert. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is ook Nijntje.

WINNEN!

Lijkt het jou niet super leuk om met je kindje naar het theater concert te gaan? Wij geven 4 kaartjes weg voor 1 van de volgende voorstellingen:

Nijntje viert feest speelt in de kerstvakantie in de volgende steden:

Za 19 dec Bussum

Zo 20 dec Amstelveen

Di 22 dec Emmen

Wo 23 dec Oosterhout

Vr 25 & za 26 dec Breda

Zo 27 dec Den Bosch

Di 29 dec Veenendaal

Wo 30 dec Middelburg

Za 2 jan Alkmaar

Zo 3 jan Arnhem

(Voor de hele speellijst, t/m 3 januari, kunnen kaarten gekocht worden via de NTK: http://www.ntk.nl/voorstelling/nijntje-viert-feest)

Je hebt precies 24 uur om te reageren met welke plaats je zou willen gaan, daarna ontvangt de winnaar een email met meer informatie.

Veel succes!

WINACTIE IS VERLOPEN!

Spread the love