Onmisbare witgoed apparaten in ieder gezin

Witgoed apparaten, je kunt er niet zonder. Zeker in een gezin zijn de meeste apparaten onmisbaar! In dit blog delen wij onze favorieten met je en vertellen wij je meer over de bespaarweek. Lees je mee?

Witgoed apparaten: onze favorieten

Iedereen heeft witgoed apparaten in huis, maar er zijn er een aantal waar wij hier in huis echt niet zonder kunnen:

  • Een hele goede wasmachine! Hier hebben wij ook niet op bespaard, we hebben echt gekeken naar de recensies en een goed model uitgekozen. Zeker met kinderen is goede wasmachine een must, want er gaan nogal wat wasjes doorheen!
  • De droger is naast de wasmachine, een andere favoriet hier. Dit scheelt een hoop werk met wasjes ophangen en afhalen. Zeker met beddengoed en handdoeken vind ik een wasdroger erg handig. Ik begrijp dat dit een luxe apparaat is, maar in een gezin vind ik dit zeker een aanrader! Als hij nou nog kwam met iemand die alles opvouwt zou ik in de zevende hemel zijn.
  • Wist je dat stofzuigers ook onder witgoed vallen? Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wij pakken dagelijks de stofzuiger erbij. We hebben er nu nog een met draad, maar ik ben mij aan het verdiepen in een draadloze stofzuiger. Dit lijkt mij ontzettend handig! Vooral als je even snel wat kruimels na het ontbijt wilt opruimen. Ook op de trap is het enorm lastig met een draad, omdat hij het net niet helemaal red naar beneden, of naar boven, dus in het midden moet je dan wisselen. Een luxe probleem, maar wel irritant.

Besparen op witgoed

Witgoed is vaak een duurdere investering. Zeker wanneer je een apparaat wilt met meerdere toevoegingen, hier betaal je voor. Maar wist je dat er een bespaarweek is? Week 4 van ieder jaar, de week van 25 t/m 31 januari, staat bekend als de bespaarweek. Tijdens deze week stunten allerlei winkels met goede aanbiedingen. Bekijk diverse witgoed aanbiedingen online. Wacht dus nog heel even met je aankoop tot volgende week!

Doe research voor je aankoop

Nog even een laatste, snelle tip: doe altijd research voor je een product koopt. Er zijn zo veel verschillende witgoed producten op de markt, voor ieder gezin is er wat wils. Bekijk daarom altijd meerdere producten en aanbieders, lees recensies en vergelijk prijzen. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet! Online kun je ook gemakkelijk witgoed vergelijken, zo kun je kiezen wat bij jullie past. Ik ben blij ook met een vergelijkingssite als Knibble, waar ze het in normaal Nederlands voor je uitleggen in plaats van een hoop technische termen rondstrooien.

Wat is jouw favoriete witgoed apparaat?

Spread the love