Onze favoriet in huis: de Stokke Tripp Trapp

Hier in huis is hij onmisbaar geworden: de Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Een houten kinderstoel welke te verzetten is naar verschillende maten, zodat hij met je kindje meegroeit. In dit artikel deel ik graag met je waarom hij zo handig is en wij er fan van zijn. Lees je mee?

Wat is de Stokke Tripp Trapp?

De Stokke Tripp Trapp is een kinderstoel die meegroeit met je kindje. Het doel is, om kinderen al vanaf baby af aan gezellig aan tafel erbij te zetten. Door het ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kindje zich makkelijk bewegen maar zit hij of zij wel veilig en geborgen. Een ideale manier dus om je kindje al vanaf jongs af aan kennis te laten maken met het aan tafel zitten.

Waarom de Stokke Tripp Trapp zo handig is

Wij zijn fan van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Wat wij vooral erg handig vinden, is de verstelbaarheid van de zithoogte en de voetensteun, zodat de rug en voeten altijd goed ondersteund worden en je kindje zo comfortabel kan zitten. Daarnaast kun je kiezen uit vele verschillende kleuren, waardoor je de stoel ook aan je interieur kunt aanpassen. En daar worden wij vrouwen natuurlijk blij van!

Van baby tot kind

Wat zo fijn is, is dat je de Stokke Tripp Trapp al vanaf baby af aan kan gebruiken. Er zijn speciale accessoires zoals de Baby Set en kussensets waardoor je baby comfortabel mee aan tafel kan. Door het verstellen van de zit- en voetenplank kun je de kinderstoel jarenlang gebruiken. Het maximale gewicht is 110 kg, dus je kindje kan zolang de stoel blijven gebruiken zoals hij of zij wil. Ook erg handig wanneer je meerdere kindjes hebt, zo kun je de stoel altijd blijven gebruiken bij het opgroeien.

Heb jij al een Stokke Tripp Trapp in huis?

Spread the love