#OOTD \\ Lief en sportief in een sweaterjurk

Als ik iets lief vind staan bij kleine meisjes dan is het wel een sweaterjurk. Buiten dat het super comfortabel is, ben je ook nog eens snel klaar. Voor Miya gingen wij ook nog eens voor zwart!

Zwart en rood alleen voor de feestdagen?

Over het algemeen is dat wel mijn eerste associatie. Maar dat hoeft dus helemaal niet! Het kan ook gewoon echt heel leuk staan op een andere dag. Ga je met rushes en glitters aan de gang, dan is het wel al snel feestelijk. En ook dat is prima natuurlijk, waarom mag niet elke dag een feestje zijn?

vingino
Hier zitten wij gezellig op het terras bij Eurocamp. We mochten daar een weekendje logeren. Wat is dan handiger om iets aan te trekken wat leuk staat, warm is, en vooral heel makkelijk.
vingino
Zelf hou ik wel van leuke teksten op kleding. En deze voelt ook nog eens knuffelberen zacht. Net als de voering van de jurk.
Niets liever dan die big smile van Miya!! (Overigens aan het lachen om haar grote zus Keira die probeerde haar aan het lachen te maken)
De lekker warme sweaterjurk is van Vingino. De maillot is een een beetje bewerkt en ook van Vingino. Doordat de jurk al zo donker is, wilde ik graag iets opvallends erbij, een rode maillot past niet overal bij vind ik, dus dit is wel een leuke combinatie. De laarzen kun je voor sparen bij Sourcy! Hoewel ze eigenlijk een beetje vloeken, passen ze er wel gewoon leuk onder. Bovendien kun je met de regen van de afgelopen tijd niet veel anders dan regenlaarzen aan. Helemaal als je zoals wij vlakbij het bos wonen.

In dit gezin zijn wij sowieso wel dol op Vingino, heb je de outfit van Keira al gezien? Zoals je weet is Jamey zwanger, en daar vonden we zulke schattige baby outfits voor! Veel in oud roze tint, en daar komt volgende week weer een outfit van aan voor Miya!

Wat vind jij van de outfit van Miya?

Spread the love

21 gedachten over “#OOTD \\ Lief en sportief in een sweaterjurk

 1. Wat een knapperd!! Sweaterjurk is fantastisch. Niet alleen bij kleine meisjes trouwens, vind het zelf ook heerlijk om aan te hebben! Met maillot eronder en lange laarzen en je bent good to go 🙂

 2. Heel erg leuk! Ik vind zwart juist heel leuk bij (kleine) kinderen. Ook bij oudere kinderen hoor. Maar je ziet het niet zo heel vaak, zwart bij kleintjes. En juist de combi met rood. Heel erg leuk. Staat haar goed!

 3. Wat een leuke outfit zeg! Die laarsjes zijn zo schattig! Heel lief.

 4. Wij zijn ook dol op Vingino en dan met name de spijkerbroeken. Deze zitten mijn dochtertje als gegoten. Zes jaar geleden is ze 3 mnd te vroeg geboren, en nu is het nog steeds geen grote eter, om kleding te vinden wat haar goed zit is best moeilijk.

  1. Bij mijn oudste dochter zitten de broeken nog te wijd, voor haar is de cool cat weer heel goed

 5. Och zo lief! Die laarzen vind ik qua kleur trouwens een beetje fout, maar dat maakt ze juist ook weer zo leuk. Snap je? haha.

 6. Wat een leuke outfit. Ik vind zwart sim na gewoon mooi en gecombineerd met dat felle rood toch echt voor kinderen. Leuk!

 7. Leuk outfit, al zouden die laarsjes niet mijn eerste keus zijn bij deze kleertjes. Wat een stoer meisje!

 8. Wat een mooie meid is het toch en wat wordt ze groot Judith, heerlijk! Staat haar prachtig en o o o die laarzen, hier ook echt een hit!

  1. ja he, die kleuren passen eigenlijk nergens bij, maar zij vind ze geweldig!

Reacties zijn gesloten.