#OOTD \\ Lief en sportief in een sweaterjurk

Als ik iets lief vind staan bij kleine meisjes dan is het wel een sweaterjurk. Buiten dat het super comfortabel is, ben je ook nog eens snel klaar. Voor Miya gingen wij ook nog eens voor zwart!

Zwart en rood alleen voor de feestdagen?

Over het algemeen is dat wel mijn eerste associatie. Maar dat hoeft dus helemaal niet! Het kan ook gewoon echt heel leuk staan op een andere dag. Ga je met rushes en glitters aan de gang, dan is het wel al snel feestelijk. En ook dat is prima natuurlijk, waarom mag niet elke dag een feestje zijn?

vingino

Hier zitten wij gezellig op het terras bij Eurocamp. We mochten daar een weekendje logeren. Wat is dan handiger om iets aan te trekken wat leuk staat, warm is, en vooral heel makkelijk.

vingino

Zelf hou ik wel van leuke teksten op kleding. En deze voelt ook nog eens knuffelberen zacht. Net als de voering van de jurk.

Niets liever dan die big smile van Miya!! (Overigens aan het lachen om haar grote zus Keira die probeerde haar aan het lachen te maken)

De lekker warme sweaterjurk is van Vingino. De maillot is een een beetje bewerkt en ook van Vingino. Doordat de jurk al zo donker is, wilde ik graag iets opvallends erbij, een rode maillot past niet overal bij vind ik, dus dit is wel een leuke combinatie. De laarzen kun je voor sparen bij Sourcy! Hoewel ze eigenlijk een beetje vloeken, passen ze er wel gewoon leuk onder. Bovendien kun je met de regen van de afgelopen tijd niet veel anders dan regenlaarzen aan. Helemaal als je zoals wij vlakbij het bos wonen.

In dit gezin zijn wij sowieso wel dol op Vingino, heb je de outfit van Keira al gezien? Zoals je weet is Jamey zwanger, en daar vonden we zulke schattige baby outfits voor! Veel in oud roze tint, en daar komt volgende week weer een outfit van aan voor Miya!

Wat vind jij van de outfit van Miya?

Spread the love