Originele cadeaus voor mama’s

Ben jij zelf een mama of wil jij graag een andere mama in jouw omgeving een mooi cadeau geven? Is het binnenkort Moederdag of komt de verjaardag van de mama in kwestie er aan?


Mama’s mogen eigenlijk elke dag verwend worden. Het hoeft hier geen speciale dag voor te zijn. Je mama in het zonnetje zetten is altijd een goed idee. Maar we snappen dat je tijdens een bijzondere viering extra je best wilt doen. Zoek jij een leuk en origineel cadeau voor je mama of voor een andere mama die je kent en weet je niet zo goed wat je moet geven? Geen zorgen, wij helpen jou daar graag bij.

Sieraden voor moeder én kind


Je kunt ervoor kiezen om bloemen te geven, een bijzonder boek of een heerlijke parfum. Hoe leuk deze cadeaus ook zijn, het is niet heel origineel. Natuurlijk blijven de genoemde cadeaus ook leuk om te krijgen, maar wil je een keer echt iets origineels doen en een gepersonaliseerd cadeau geven? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou.


Geef matching sieraden voor moeder én kind. Je hebt hier heel veel verschillende opties in. Bij de webshop van Valmano kunje een heel groot assortiment aan sieraden bekijken. Het allerleukste idee is om een hartjes ketting of een armband meteen naamplaat cadeau te geven. In beide items kun je er namelijk voor kiezen om er iets in te laten graveren. Denk hierbij aan de namen of geboortedata. Een populaire keuze is om in het armbandje met de naamplaat voor het kind niet de naam van de moeder er in te graveren, maar het woord mama. Voor de armband van de mama laat je wel de naam van het kind graveren. Dit is een zeer persoonlijk cadeau waar zowel moeder en kind nog vele jaren van zullen kunnen genieten.

Meer dan enkel een sieraad


Er zijn heel veel verschillende manieren waardoor je de relatie met je kind kunt versterken. Maar wist je dat matching sieraden ook aan het versterken van de relatie kan bijdragen?
Een gepersonaliseerd sieraad cadeau geven is een heel bijzonder cadeau. Het is iets wat je elke dag bij je kunt dragen. Naast dat het leuk is om een matching sieraad te dragen met je zoon of dochter, dient het dragen van het sieraad ook andere doeleinden. Het biedt een stukje verbondenheid aan. Waar je ook gaat of staat, je draagt altijd een deel van je kind bij je. En andersom natuurlijk ook. Als je kind op schoolreis gaat of bij oma en opa gaat logeren, zal hij of zij toch altijd een stukje van jou bij zich dragen. Ben je gescheiden en brengt je zoon of dochter een deel van de week bij de papa door, dan is dit helemaal een bijzonder cadeau om te geven. Op deze manier heeft je kind iets tastbaars dat jouw aanwezigheid symboliseert. Een heel mooi, betekenisvol cadeau om te geven en te krijgen.

Overweeg het daarom zeker om een matching sieraad te geven als jij op zoek bent naar een cadeau voor een mama. Het cadeau zal met trots gedragen worden en je draagt bij aan een warmere band tussen mama en kind. Dat is toch prachtig?

Spread the love