Outfit – een zwangerschapsjas voor de winter!

Brrr, het word steeds kouder. En terwijl de temperatuur blijft dalen passen steeds minder kleren door het groeiende buikje. Nou kun je er natuurlijk voor kiezen om enkel vesten te dragen die wat groot vallen, maar ik koos voor een zwangerschapsjas om de winter door te komen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een zwangerschapsjas is niet veel anders dan een gewone jas. Er is alleen bij de pasvorm rekening gehouden met een buik die er ook in moet passen. Ik kreeg van veel mensen te horen dat ik gek was om daar geld aan uit te geven. Maar omdat ik eind december pas ben uitgerekend en het nu al erg koud word tijdens het uitlaten van de hond heb ik toch besloten om wat geld te investeren in een warme jas.

De jas die ik heb gekozen is van het merk Mamalicious. Het is eigenlijk een soort van Parka, alleen dan wat ruimer bij de buik. Door middel van de touwtjes bij de taille kun je de jas iets strakker doen. Het fijne daarvan is is dat je de jas dan ook nog na je zwangerschap goed kan dragen. Gelukkig heb ik niet heel erg veel jassen hangen, dus ik kon er nog wel eentje gebruiken.

Ik ben zelf niet heel erg fan van de bontkraag, maar gelukkig kan je die er ook afhalen. In het begin blijft zo’n nep bontje wel mooi. Maar wanneer je eenmaal door wat regenbuien hebt gelopen ziet het er al snel niet meer uit. Een groot pluspunt van de jas is de capuchon. Deze is lekker ruim en warm, dus laat die regenbuien en sneeuwstormen maar komen haha. Ik ben er klaar voor!

Ik heb nu inmiddels 2 zwangerschaps jeans, 3 topjes en een tuniek aangeschaft. Opzicht vind ik dat wel genoeg. Toch ben ik nog wel aan het kijken naar leuke jurken voor de aankomende feestdagen. Heb jij wellicht nog leuke ideeën? Laat ze dan even in de comments achter!

Spread the love