Tip! Combineer je outfits in de zwangerschap

Zwanger? Nou dan moet je toch wel echt gelijk overgaan op positiekleding hoor! Of toch niet? Hoe combineer je outfits in de zwangerschap?

Wanneer je zwanger bent komen er heel veel extra kosten met zich mee. Denk maar eens aan de kosten voor je echo’s en onderzoeken, de babykamer inrichten, een goede kinderwagen en alle andere dingen die je nodig gaat hebben voor de baby. Maar iets wat veel mensen vergeten zijn de kosten om jezelf te kleden. Want na een tijdje (dit verschilt echt per persoon en per zwangerschap) merk je al snel dat je broeken niet meer goed zitten en je shirtjes te kort worden. Dus houdt er maar rekening mee dat het aanschaffen van positiekleding er ook nog bovenop komt.

 

Tips voor de leukste outfits in de zwangerschap!

 

Tip 1: Probeer je “oude” kleding te combineren met positiekleding. Heb je bijvoorbeeld nog een leuk wijd vallend truitje van Only of Object? Combineer deze dan met een leuke positiebroek. Zo hoef je niet je hele garderobe te vervangen maar kun je nog veel dingen dragen.

 

Tip 2: Shop je positiekleding via Marktplaats of andere 2e hands groepen. Omdat een zwangerschap maar 9 maanden duurt en je vaak pas in je 2e trimester begint te groeien kopen veel vrouwen positiekleding die vervolgens maar heel eventjes of amper gedragen wordt.

 

Tip 3: Houd de webshops en winkels in de gaten voor een Sale. Soms kun je positiekleding voor minder dan de helft aanschaffen!

 

Tip 4: Wil je niet speciaal “dure” positiekleding aanschaffen? Koop dan bijvoorbeeld een maatje groter zodat het niet te strak zit maar er ook niet gelijk uit ziet als een hobbezak.

 

Tip 5: Wanneer je BH’s allemaal te strak gaan zitten kun je speciale tussenstukjes kopen (bijvoorbeeld bij een lingeriewinkel). Deze tussenstukjes geven je net een paar centimeter extra waardoor je niet gelijk nieuwe BH’s hoeft te kopen.

 

Zoals je dus kunt lezen zijn er een hoop leuke manieren om je outfits toch leuk te stylen tijdens je zwangerschap zonder dat je gelijk een hele nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen. Heb jij nog leuke tips voor outfits in de zwangerschap? Laat ze dan achter in de comments!

Spread the love

6 gedachten over “Tip! Combineer je outfits in de zwangerschap

  1. Handige tips! Ikzelf heb hier nog geen ervaring mee, maar ik vind het wel handig voor later. Lijkt me toch wel wat moeilijk om voor zo’n korte periode mooie kledij te vinden!

  2. Goed dat je hier aandacht aan besteedt! Iedereen lijkt altijd maar het nieuwste en duurste te moeten hebben, maar dat is helemaal niet nodig om er leuk uit te zien.

  3. Ik combineerde ook veel tijdens de zwangerschappen. Hoefde eigenlijk alleen een positiebroek aan te schaffen. Had daarmee het geluk dat ik niet heel veel was aangekomen

Reacties zijn gesloten.