Paw Patrol reddingsmissies in de winter:Review+Winactie

 

Voor alle jongens mama is dit extra leuk. Vandaag heb ik samen met de kleine man Paw Patrol gekeken. Paw Patrol gaat over 6 helden pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye geleid door de 10 jarige- Ryder beschermen ze de inwoners van Adventure bay.

pawpatrolwinactie1

Sinterklaas is net in het land, maar door deze dvd krijg je al erg veel zin in de kerst. Sneeuw en kerstmis. De dvd bevat 7 afleveringen met een tijdsduur van 89 minuten. Mijn zoontje heeft zich geen moment verveeld. Paw Patrol reddingsmissies in de winter zegt het eigenlijk al, alles speelt zich af in de sneeuw. Kerstmis redden, opsporen van een sneeuwmonster, skilift reddingsactie niets is te gek voor de pups. Het is een heerlijke onschuldige, feelgood dvd.

Aflevering die hier het meeste in de smaak is gevallen is Pups redden kerstmis, hij heeft die aflevering nu al 3x gezien. Mocht je op zoek naar een leuke sint cadeau. Raad ik je zeker Paw Patrol reddingsmissies in de winter aan.

pawpatrolwinactie2O, ja had ik dat nog niet gezegd? Je kan hier bij ons een dvd van Paw Patrol winnen.

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag deze dvd wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

 

Spread the love

9 gedachten over “Paw Patrol reddingsmissies in de winter:Review+Winactie

 1. Voor mijn kleine meid, Daphne……je hoeft geen jongen te zijn om fan te zijn van Paw Patrol hoor…hier valt het ook in de smaak!
  Ze roept altijd :”Dat ben ik, dat ben ik!” als Sky in beeld is….

 2. Wat leuk! ? Ik doe graag mee voor onze kleine meid ❤. Ik volg en retweet via Twitter.

 3. Wat leuk! ? Ik doe graag mee voor onze kleine meid ❤. Leuk Sinterklaaskado! ?

 4. Gedeeld op twitter. Ik doe mee voor onze jongste. Afgelopen week nog met zn vriendjes, moe van het spelen Paw Petrol terug gekeken op tv! Altijd een feest!

 5. dat vinden mijn 2 meiden superLeuk, ze hebben zelfs onze pup Skye genoemd!gedeeld via Facebook

 6. Super leuk. Ik heb hier thuis een super Paw Patrol-fan van 4 jaar en z’n oudere broer en jongere zusje vinden het stiekem ook heel leuk, dus ik doe graag mee 🙂

 7. Als er hier in huis iets populair is dan zijn het wel de leuke hondjes van Paw Patrol! Met deze DVD maak ik ze alle drie blij, leuk!
  Ik volg je op Facebook.

 8. Oh hier doe ik ook aan mee, wie weet 😉
  Wij spelen geregeld een missie uit paw payrol na. Zoonlief is meestal Raider en dochterlief Sky natuurlijk. Mama Chase en papa Marshal!
  Leuke actie!! Deze deel ik op Twitter! Doe overal wat hihi

Reacties zijn gesloten.