Paw Patrol reddingsmissies in de winter:Review+Winactie

 

Voor alle jongens mama is dit extra leuk. Vandaag heb ik samen met de kleine man Paw Patrol gekeken. Paw Patrol gaat over 6 helden pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye geleid door de 10 jarige- Ryder beschermen ze de inwoners van Adventure bay.

pawpatrolwinactie1

Sinterklaas is net in het land, maar door deze dvd krijg je al erg veel zin in de kerst. Sneeuw en kerstmis. De dvd bevat 7 afleveringen met een tijdsduur van 89 minuten. Mijn zoontje heeft zich geen moment verveeld. Paw Patrol reddingsmissies in de winter zegt het eigenlijk al, alles speelt zich af in de sneeuw. Kerstmis redden, opsporen van een sneeuwmonster, skilift reddingsactie niets is te gek voor de pups. Het is een heerlijke onschuldige, feelgood dvd.

Aflevering die hier het meeste in de smaak is gevallen is Pups redden kerstmis, hij heeft die aflevering nu al 3x gezien. Mocht je op zoek naar een leuke sint cadeau. Raad ik je zeker Paw Patrol reddingsmissies in de winter aan.

pawpatrolwinactie2O, ja had ik dat nog niet gezegd? Je kan hier bij ons een dvd van Paw Patrol winnen.

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag deze dvd wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

 

Spread the love