Picture perfect – mijn babyshower

Twee weken geleden werd ik op zondag heel blij verrast met een babyshower. Mijn zusje, schoonzus en een stel vriendinnen hebben er voor mij een onvergetelijke dag van gemaakt. Benieuwd hoe het allemaal gegaan is? Lees dan snel verder. 

De zaterdag begon al vrij gek. Ik werd al heel vroeg wakker en zonder tegen te stribbelen sprong Bram ook gelijk uit bed. Hij wist achteraf al die tijd hiervan. Maar voor mij was het een mooie verrassing. Om 13.00 hadden we bij mijn ouders afgesproken omdat Bram moest helpen met het repareren van de rolluiken. Vooraf zijn we nog rustig even de stad in gegaan en hebben we zelfs nog even de auto gewassen.

Eenmaal aangekomen bij mijn ouders (rond 13:00) liep ik nietsvermoedend naar de voordeur. Voor ik de sleutel in de deur kon doen drukte bram op de bel, wat ik best gek vond gezien ik de huissleutel in mijn hand had. Het rolluik voor het keukenraam zat dicht, maar dat was nog wel te verklaren gezien we die zouden repareren. Ik deed de deur naar de woonkamer open en toen…. SURPRISE!!!!

Al onze lieve vrienden en familie bij elkaar. Wat een verrassing was dat zeg! Traditioneel hoor je vaak dat babyshowers alleen voor de vrouwen zijn. Maar ik vond het ontzettend leuk om Bram er bij te hebben. Zo kon hij ook meegenieten van de shower. Iedereen had lekkere hapjes gemaakt, en uiteraard in het thema roze. Zo waren er lekkere sandwiches, sapjes en ready to pop popcorn. Maar mijn vader had ook gevulde eieren in de vorm van wiegjes gemaakt.

Na wat bijkletsen kwamen de cadeautjes. En wat zijn we toch verwend! We kregen een mega grote teddy beer, slabbetjes en tutdoekjes. Ze hadden zelfs een survival pakket gemaakt met mondkapjes en rubberen handschoenen en een een voorraad aan luiers met een leuke boodschap er op zodat we wat te lezen hebben.

  

Ook kreeg ik een aantal Zwitsal producten. Waar ik vooral erg benieuwd naar ben zijn de luiers die ik ontvangen heb van Zwitsal. Zwitsal Luiers zijn namelijk dermatologisch getest en ideaal voor het tere billenhuidje van je kleintje. En wat ik vooral erg handig vind is dat de luiers een urine indicator hebben en bij de kleinste twee maten hebben ze ook een naveluitsparing. Kortom, ik ben erg benieuwd hoe onze kleine meid het zal gaan doen met deze nieuwe luiers van Zwitsal.

Gelukkig hoefde ik de rest van de middag niet heel veel gekke dingen te doen. De laatste loodjes beginnen toch wel wat zwaar te worden merk ik nu. Ik kon dus lekker genieten van het schouwspel waarbij bram geblinddoekt een luier moest verschonen. En ja, de luier was natuurlijk vol!

Het was echt een geweldige middag! Heb jij al eens een babyshower gehad?

Spread the love

3 gedachten over “Picture perfect – mijn babyshower

  1. Superleuk om een babyshower te hebben met al je dierbaren en wat tof dat ze het voor je hebben opgepakt, heel leuk

  2. Wat ziet dat er gezellig uit zeg. Vind babyshowers altijd zo leuk. Zelf ooit eentje voor een vriendin georganiseerd. Zo leuk in te doen. Succes met de laatste lootjes.

Reacties zijn gesloten.