De 4 leukste playsuits voor de zomer

Playsuits voor kleintjes vind ik zo ontzettend schattig! Buiten dat zijn ze natuurlijk ook gewoon lekker makkelijk, comfortabel en had ik al gezegd schattig? Dit zijn mijn 4 favorieten voor deze zomer.

1, 2, 3 en kruipen maar!

Hoe schattig ik jurkjes ook vind, tijdens de baby en kruip periode vind ik ze gewoon wat minder. Dat is natuurlijk persoonlijk. Ik vind die playsuits voor kleintjes dan gewoon leuker om te zien. Die mollige beentjes erdoor. Echt een smelt momentje. Beide meiden hadden ze dan ook heel vaak aan.

Of hadden.. Miya is nu 3 en vind ze nog heerlijk zitten. Het is of een playsuit of een jurkje bij mooi weer. Ze vind net als haar zus vroeger (en eigenlijk net als mama) dingen om haar buik gewoon niet heel fijn zitten. Maar om welke reden dan ook, ze staan super cute, voor jongens en meisjes!

Mijn top 5 playsuits voor kleintjes

1: Miya is helemaal dol op haar playsuit van Charlie Choe. Hij is dan ook mega schattig! Eigenlijk een pyjama, maar ja, als er ijsjes op staan dan krijg je het niet uit bij Miya. Zij is DOL op ijsjes. Wat nog extra leuk is aan dit (Nederlandse) merk is dat van bijna alle meisjes pyjama’s ook een dames versie is. Zit je gezellig matching aan de ontbijttafel. Ik zei al een keer in een blog over twinning, dat ik dat wel met Miya wilde doen. Bij deze dus!

2: Dit super schattige pakje met streepjes en een ijsje is van Esprit. Vooral voor de hele kleintjes handig omdat er knoopjes zitten onderaan. Makkelijk met verschonen. Esprit heeft overigens nog veel meer van die schattige pakjes, ook voor jongens. Met natuurlijk allemaal de kwaliteit die je van hun mag verwachten, zonder overdreven duur te zijn. 

4: Dit pakje van Lot en Tom is echt voor jongens en meisjes. Ik ben eigenlijk niet zo van het monochroom voor kleintjes, maar als ik heel eerlijk moet zijn zie ik steeds leuke foto’s voorbij komen. Net als dus dit pakje met de ijsjes is het toch weer heel schattig. 

5: In een lijst met playsuits voor kleintjes moet je minimaal 1 grappig speelpakje hebben. Oh man wat zou ze hier schattig in uit zien! Ze eet het liefst de hele dag aardbeien en druiven, dus ik zie dat al helemaal voor me. Die kleintjes zijn altijd zo leuk, dat ze met zo een pakje nog weg kunnen komen ook. Deze is van Bonprix!

 

 

 

Wat vind jij van mijn lijstje met schattige playsuits voor kleintjes?

 

 

Spread the love

11 gedachten over “De 4 leukste playsuits voor de zomer

  1. De roze met ijsjes is echt ontzettend schattig!! Ik vind ze voor mijn dochter benthe van bijna drie ook erg leuk en handig!

  2. Schattig he die pakjes? Ik ben zelf meer van de unikleur pakjes of de streepjes. Maar die met de ijsjes vind ik toch ook wel erg leuk!

  3. Dat zijn wel hele schattige playsuits. Jurkjes zijn inderdaad minder geschikt om te kruipen

  4. Ik vind die roze met ijsjes het leukst. Maar volgens mij ontbreekt nummer 3 in je lijstje?

  5. Superschattig! Mijn dochter is net zindelijk, dus even geen plansuites, omdat ik dan bang ben dat ze net te laat is met uitkleden als ze naar de WC moet 😉

Reacties zijn gesloten.