Review: Miya ♡ de Bobike ONE

In de eerste maanden van de zwangerschap was ik al meer bezig met hoe ik de baby op de fiets mee zou kunnen krijgen, dan kleertjes ofzo. Al vrij snel hadden we de draagdoek, en een Bobike fietsstoeltje. 

Waarom ik zo paniekerig was om de baby op de fiets mee te krijgen, was omdat ik overal heen fiets. In Ibiza liep ik overal naar toe, en was het OV gewoon handiger ingedeeld dan hier in Ede. “Waarom ga je niet gewoon met de auto?” Ik hoor het je denken.. Maar ik ben dus nog steeds bezig met mijn rijbewijs. Ooit als ik de moed vind schrijf ik daar wel een blog over.

Op de fiets dus!!

De eerste 9 maanden had ik Miya heerlijk in de draagdoek bij me. We hadden nog zo een draagzak geprobeerd, maar dat vond zij echt niet fijn. Al snel werd ze te zwaar, en toen heb ik zo een stoelverkleiner op de Bobike geplaatst, en daar Miya in. Ze zat heerlijk zacht en veilig strak. En Miya vind het geweldig op de fiets!! Ze doet altijd lekker mee met alle geluiden. Steekt haar handje uit als ik dat doe, en giert het altijd uit.

Ze gaat ook echt in de ochtend al bij de deur staan. Zoekt mijn schoenen en wijst naar mijn fiets die voor de deur staat. Sinds kort hebben we een nieuw zitje. Een prachtig knalrood  -“oooohhh” handjes klappend was de eerste reactie- Bobike ONE. Heel fijn dat er geen stoffen inleg inzit, maar gewoon een zacht rubber, wat vastzit. Die stoffen inleggers was erg vervelend in de regen, en zaten we in de ochtend altijd met een nat stoeltje. Ik heb dat hele regen geval van Bobike, maar net niet genoeg geduld voor om dat goed op de fiets elke keer te doen.

Miya vind het een fijn stoeltje, en begint spontaan een auto na te doen erop. Ik ga er dus vanuit dat ze het gewoon net een Ferrari vind. Ik vind het zelf ook een mooi stoeltje, Anderen ook, want laatst lag de windvanger er half af, en zat het stoeltje los. Probeerde  iemand hem te stelen. Gelukkig niet gelukt!!!

Wij gaan echt in weer en wind op de fiets, en het maakt Miya ook allemaal niet uit, als ze maar buiten is met de win in haar haartjes. Nu nog een nieuwe fiets voor mama, en we zijn helemaal compleet!!

bobike one miniOver de Bobike ONE

De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel. En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap. Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes. De Bobike ONE is verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren. Choose ONE.

 

Advies verkoopprijs € 64,99

 

  • Uniek dubelwandig zitje voor extra veiligheid
  • Comfortabele, waterafstotende zitting
  • Zachte, comfortabele schouderriempjes
  • Verbeterde, solide Easy-Click gesp
  • Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes
  • Dutch Design
  • Made in Europe

De Bobike ONE Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike ONE Mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Voor montage op een Ahead stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

<adv>

Spread the love

2 gedachten over “Review: Miya ♡ de Bobike ONE

Reacties zijn gesloten.