Sebra | Veel roze in de kamer zonder overdreven zoet te zijn

Toen ik voor het eerst het merk Sebra leerde kennen was ik verliefd!

Zoals je weet houd ik van roze (als je het niet wist, check de naam van het blog nog een keer). Ik houd van heel zoet, tot fel roze. Maar het mooist vind ik lief en zacht roze. Bij Sebra vind je dus precies dat!

Sebra

Sebra is modern design met een innovatieve kleurkeuze. Alles is in zachte kleuren, en geen drukke patronen. Dit is gecombineerd met oud vakmanschap zoals haken en breien. Zo krijg je dus echt hele mooie zachte producten. En dus veel roze! 

Veel van de producten zijn handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Ook zijn een aantal producten biologisch, en denken ze altijd aan de veiligheid van de makers. 

Roze, roze en nog meer roze

Ik ben nou eenmaal dol op roze. Het is lief en zacht en mooi, en ik word er erg vrolijk van. Gelukkig mijn meiden ook en kan ik een beetje mijn gang gaan op de kamers. Ok, niet meer op die van de oudste. Die wil nu alles wit. Maar dat is een ander blog… Maar de kleine vind roze nog wel erg mooi. En paars, en geel en lichtblauw…

Haar kamertje is nu voornamelijk wit, maar ze heeft een geel bed, wit met roze en mint kleurige gordijnen, een paars bureautje en een roze kastje. Best veel kleur, maar door het vele wit is het toch niet overheersend.

Een heel roze kamertje

Toch zou ik het nog wel eens helemaal goed aan willen pakken. Als ik kijk naar de kamer van mijn oudste dochter, dan past alles mooi bij elkaar en is het 1 rustig geheel. Dat wil ik ook voor Miya, maar dan met roze. Ik ging even snuffelen bij Flinders, en die hebben dus dat mooie Sebra merk. Dit zijn mijn favoriete items:

De roze kastjes vind ik zo ontzettend leuk staan zo! Ik heb er echt nooit aan gedacht om zo iets neer te zetten, en dacht steeds aan plankjes. Dit vind ik origineel, jij niet? Ook het hang bureautje lijkt mij super in haar kamer. Het paarse bureau vind ik echt te druk, en neemt best veel ruimte in. Zo een hangbureautje vind ik echt heel erg apart.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuw keukentje voor Miya. En deze is toch uniek? De kleuren zijn zacht, en hij is van hout. Een plastic keuken vind ik echt vreselijk. Ze heeft nu ook een houten keukentje, maar die valt inmiddels een beetje uit elkaar. Het goede van Sebra is dat het wel echt heel duurzaam is. Wat dacht je trouwens van het speelgoed als de neushoorn of de kinderwagen? Fantastisch in elke kinderkamer. Ouderwets maar toch heel modern. Ik ben helemaal verliefd! Jij ook?

Spread the love

11 gedachten over “Sebra | Veel roze in de kamer zonder overdreven zoet te zijn

  1. Heel erg leuk! Als ik het alleen zou hebben gehoord en niet de foto erbij zou ik denken… oei roze.. niet te heftig? Maar dat is het juist niet! Leuke inspiratie voor als mijn dochter wat groter is en een nieuwe kamer krijgt!

  2. Ja, dit is inderdaad een leuk merk!! Ik vind het fijn dat de kleuren niet zo schreeuwerig zijn en daardoor ook prima in je interieur passen (niet alleen de kinderkamer). De puzzels zijn ook erg leuk!

  3. Dat keukentje is zo lief! Mijn dochter heeft ook allerlei roze accessoires in de kamer. Om het roze niet te laten overheersen hebben we de meubels redelijk neutraal en de muren wit.

  4. Wat een leuk bedje zeg! Zou Noé dat later ook leuk vinden?

Reacties zijn gesloten.