De Speelgoed top 10 van 2017!

Heb jij de genomineerden voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2017 al gezien? Het speelgoed dat genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2017 staat helemaal in het teken van robotica voor de kinderen, poppen, spelletjes en tekenen. Iedereen heeft weer ander speelgoed waarvan je direct denkt “dit is leuk om aan mijn kinderen te geven!”.

Voor baby’s, dreumesen en peuters zijn dit voor mij de uitblinkers!

 

Suzy En Haar Puppyvriendje en Speed Colors

De set “Suzy En Haar Puppyvriendje” van Vtech Little Love bestaande uit een pop en een knuffel is een echte aanrader voor peuters en kleuters. Suzy en de schattige puppy zijn vriendjes en reageren op elkaar. Maar als jouw kind één van beiden uit zet kunnen ze ook apart met jouw kind spelen. Dit maakt “Suzy En Haar Puppyvriendje” heel veelzijdig en leuk speelgoed.

Een spel dat geschikt is voor kleuters maar voor de hele familie leuk is, is “Speed Colors” van 999 Games. In dit spel moet je zo snel mogelijk de tekeningen inkleuren. Hierdoor leren kleuters sneller worden en creativiteit.

Leo Moet Naar De Kapper, Kidizoom Flix en Macrobot

Een gezelschapsspel dat voor kinderen vanaf zes jaar leuk is, is “Leo moet naar de kapper”. De spelers moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat de leeuw naar de kapper gaat. Veel kinderen van deze leeftijd vinden de wereld van social media interessant. De “Kidizoom Flix” van Vtech  is daarom vernieuwend. Dit robotvriendje helpt jouw kind om video’s en foto’s te maken van zichzelf en anderen en er plaatjes aan toe te voegen en is ook een ‘bewakingscamera’. Een leuke robot voor iets oudere kinderen is de Macrobot van Spectron. Deze heeft oplichtende ogen, kan rijden en is te programmeren.

Fisherprice, Vtech en Hasbro

Fisherprice heeft van die hele leuke educatieve spelletjes. Maar met genoeg geluid, toeters en bellen om al de allerkleinste vrolijk te maken. Wat dacht je van de peutertelefoon aan een touwtje waar geen kind ooit genoeg van krijgt? Vtech heeft weer de Little love kruip met mij baby. Een babypop die kruipt en zo het goede voorbeeld geeft aan je kleintje, maar ook voor peuter en kleuter mama’s echt heel leuk speelgoed. Ze gaan soms zo op in hun rol als mama! Hasbro komt met de Fur Real knuffels die kunnen lopen, blaffen, rollen en zelfs spinnen als een kat. Mega schattig en goed om te leren hoe je met dieren om kan gaan.

 

 

Kende jij dit speelgoed al?

Spread the love

2 gedachten over “De Speelgoed top 10 van 2017!

Reacties zijn gesloten.