Veilig badderen met kleine kindjes

Niets is zo fijn als je baby in bad doen. De warmte is heerlijk voor een kleintje en daarna zijn ze weer lekker fris. Toch blijft in bad gaan altijd een spannend idee, je moet namelijk altijd goed opletten. Stokke heeft nu de Flexi Bath ontworpen met speciale badstop met warmtesensor. Zo wordt badderen met kleintjes nog veiliger. Wil je meer weten over dit product? Lees dan verder.

De Flexi Bath

Flexi Bath is een ontwerp van Stokke. Het is een licht en opvouwbaar badje, waardoor je het badje gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Dit is wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een nachtje weg gaat. Het badje was al handig, maar is nu nog handiger geworden. Het badje wordt namelijk nu standaard geleverd met een badstop met warmtesensor, waardoor het in bad gaan nog fijner en veiliger is.

Inhoudsopgave

Badstop

De badstop met warmtesensor kan van kleur veranderen, hiermee kun je controleren wat de temperatuur van het water is. Wanneer de stop donker kleurt, is het water te koud. Kleurt de stop paars, dan is het van normale warme temperatuur. Kleurt de stop rood, dan is het badje te warm. Let wel op dat de badstop geen thermometer is en dat je alsnog met je elleboog moet voelen wat de temperatuur is. De badstop is een graadmeter wanneer het badje te koud wordt. Zo kun je er voor zorgen dat je kindje altijd in een veilige en fijne omgeving kan badderen.

De prijzen

De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor kost €41,00. Daarnaast is de badstop vanaf 2019 ook los te verkrijgen voor €6,00. Op dit moment is er nog een leuke actie voor pasgeboren baby’tjes. De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor en Newborn Support kost t/m eind december namelijk maar €49,00 in plaats van €57,00. Perfecte aanbieding wanneer je binnenkort een kleintje verwacht!

Wat voor badje gebruik jij voor je kindje?

Pin voor later!

 

Spread the love