Stokke Flexibath: praktisch én stijlvol + WIN!

Een badje voor je kind moet praktisch zijn, maar het oog wilt ook wat. Ken jij de badjes van Stokke al? Een badje van het merk Stokke is een mooie aanwinst voor je badkamer. Het merk heeft met hun bijzondere en ruimtebesparende design meerdere awards in de wacht gesleep. Ik vertel je er graag alles over.

Stokke Flexibath: oplossing voor ruimtegebrek

De badjes van Stokke zijn een echte aanwinst voor je badkamer. Heb je weinig ruimte in je badkamer? Dan kun je de Stokke Flexibath overwegen. Dit is een super handige badje dat je met een simpele beweging kunt in- en uitklappen. Ze zijn daarnaast ook nog eens ontzettend stijlvol om te zien.

stokke badje
stokke badje

Mee op reis en uit logeren

Ook als je baby mee op reis gaat of uit logeren, wil je graag dat je baby veilig en gemakkelijk in bad kan. Dit badje is zo ontzettend licht en gemakkelijk mee te nemen, dat dit nooit meer een probleem hoeft te zijn. Op reis of bij opa en oma kun je dit badje gemakkelijk uitvouwen en je kind kan direct in bad. Het badje is ook voorzien van een handje stop zodat je het water na het bad gemakkelijk weg kunt laten stromen. Je hoeft het badje dan niet nog eens om te kiepen.

Anti slip en in diverse kleuren

Je hoeft niet bang te zijn dat je baby uit zal glijden, de naden van dit mooie badje zijn namelijk anti slip waardoor het badje altijd mooi stevig zal blijven staan. Heb je voorkeur voor een bepaalde kleur? Dat is dan zeker mogelijk. Het badje is namelijk te bestellen in diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw, wit, roze en aqua. Je kunt nog een hele tijd gebruik maken van het Flexibath van Stokke omdat je deze mag gebruiken vanaf de geboorte tot circa 4 jaar.  Dit is dus zeker een investering die je voor langere tijd doet.

WIN!

Wil jij kans maken op een Stokkebadje met Newborn support en een bijpassende badcape t.w.v. €96? Doe dan nu mee!

  • Deel dit artikel op jouw Facebook of Instagram kanaal
  • Over twee weken zal de winnaar een PB krijgen!

Kende jij dit badje van Stokke al?

Stokke Flexibath

stokke flexi bath review - babybadje

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Spread the love