Zwanger en een theeleut? Geen probleem met Tastea!

Als je eenmaal zwanger bent zijn er een aantal dingen die je even moet laten. Denk maar aan de meest logische dingen als alcohol, die heerlijke broodjes met filet americain, maar ook koffie en thee kun je beter laten staan. Natuurlijk kan je heus nog wel eens een kopje thee drinken en daarnaast zijn er ook soorten die je gewoon mag drinken. Bijvoorbeeld de heerlijke Bun in the oven thee van Tastea. Ik probeerde hem voor je uit.

Bun in the oven

Alleen de naam is al geweldig! De Bun in the oven thee zit vol met verschillende kruiden, mineralen en vitaminen speciaal geselecteerd voor de zwangere vrouw. Er zitten onder andere mineralen in als magnesium, ijzer, zink en calcium. Qua smaak moet ik er wel een beetje aan wennen want het is wat zoetiger dan ik normaal drink. Je kunt deze thee wanneer je zwanger bent gewoon drinken want hij is 100% natuurlijk en er zit ook geen theïne in.

Naast dat het gewoon een heerlijke thee is geeft Tastea ook aan dat het een zwangerschaps bevorderlijke thee is. Zo zou de thee er voor zorgen dat je makkelijker kunt relaxen. En zouden de ingrediënten er voor zorgen dat je sneller hersteld. Perfect voor het derde trimester als we Tastea mogen geloven! Ik zelf zit nog in mijn tweede trimester dus moet nog even rustig afwachten of het mij ook zo gaat helpen. Maar ik ben benieuwd!!

Persoonlijk dronk ik altijd thee uit een thee zakje. Ik moest dan ook even wennen aan de losse thee blaadjes. Maar gelukkig heeft Tastea hele mooie thee bekers voor on the go. En natuurlijk kun je ook gewoon een simpel thee eitje gebruiken.

Korting!

Speciaal voor jullie heb ik een leuke kortingscode. Met de code Mommylovespink krijg je namelijk 10% korting op alle producten van Tastea (m.u.v. packagedeals). Let op! De code werkt maar 2 weken.

 

Spread the love