3 Items waar je niet meer zonder kunt na 1x gebruiken..

Ken je van die dingen waar van je echt nooit had gedacht dat je ze ooit zou gebruiken, maar uiteindelijk blijk je gewoon echt niet meer zonder te kunnen… Met super leuke winactie van The White Brand sandalen! 

Van die dingen die je nooit zult gebruiken als babywipes

Tot je kinderen krijgt. Dan zijn babywipes opeens magische doekjes die alles kunnen. Behalve de babybillen schoonmaken:

  • zijn ze prima voor je make up
  • vieze gezichten bij oudere kinderen
  • schoonmaken
  • handen onderweg schoonmaken
  • vlekken van gympen of kleding vegen..

You get my point.. je hebt ze uiteindelijk altijd nog in huis.

Die trainingsbroek is niet meer alleen voor sporten

Kijk een slimme mama probeerde de trainingsbroek met hakken te slijten als high fashion. Dat sloeg even aan, maar we weten allemaal dat het een moeder was die geen zin had om zich om te kleden en geen andere schoenen in 1 paar kon vinden dan haar hakken. Hoppa, fashion statement. Zo zijn ook de trainingsbroeken die lijken op een nette pantalon ontstaan. Of de pyjama mode. Naar buiten in je badjas moet echt de best verzonnen fashion statement zijn ooit. En als genoeg niet moeders het dragen, lijken wij vanzelf hip.

Holy Beach sandalen van The White Brand

Zo ook de sandalen

Die zijn al lang niet meer alleen voor Duitse toeristen. De allerhipste fashion victims dragen sandalen. Ook gewoon in de winter. Dan heb je van die hele leuke sandalen met sokken. Soms zelfs met een bontje. UGGS konden echt niet meer, en Crocs waren altijd al verboden. Maar die sandalen maken toch wel een doorbraak. En eerlijk is eerlijk, het loopt fantastisch. Ik had laatst mijn mermaid sandalen van The White Brand aan, en ik heb serieus in tijden niet zoveel complimentjes van jongeren gehad over mijn schoenen.

The White Brand nam deze zomer heel Instagram over met hun sandalen. Alle fashionistas en andere hipsters moesten een foto met de bekende sandalen. Buiten dat het gewoon echt wel erg leuke sandalen zijn, zitten ze ook echt goddelijk. Dat zal er wel mee te maken hebben. Je loopt echt op wolkjes.

the white brand

De Real Mermaid sandalen van The White Brand

Winnen!!

Het is Sinterwinweekend! Dus vandaag geef ik samen met nog een aantal bloggers weer iets leuks weg! En guess what? Jij mag kiezen uit een paar sandalen van The White Brand! Je kunt kiezen uit de zilver/witte met de tekst Holy Beach, of the zwart zilver met de tekst Real mermaid. Geweldig voor je insta, ideaal voor naar school en gewoon lekker voor thuis.

Laat je weten welke je wilt winnen hieronder? Een like of deelactie wordt altijd beloont met een extra kans!

Tip! Doe vandaag mee bij Astrid voor een prachtig punnikwoord!

 

Spread the love