Tijd voor nieuwe kleertjes voor je baby?

Je baby groeit snel. Dat is meteen een goed excuus om met regelmaat nieuwe babykleertjes te kopen. Ik vind het altijd weer leuk om op zoek te gaan naar leuke kleertjes voor mijn kindje. Dat is haast nog leuker dan voor mijzelf te winkelen. Ik vind het geweldig om mijn baby er op en top uit te laten zien. Wil jij dat ook voor jouw baby? Nu ben jij nog degene die bepaalt wat je dochtertje of zoontje draagt. Geniet dus maar optimaal van het shoppen voor je kindje.

 

Nu kies jij nog de leukste kleertjes uit

 

De tijd gaat zo snel dat het echt niet lang duurt of er ontstaat een eigen voorkeur voor het dragen van kleding. Nu is het nog mogelijk om je helemaal uit te leven en de leukste outfits samen te stellen. Weet je van welk modemerk ik helemaal gek ben? Van Vingino. Dit kledingmerk heeft speciaal voor baby´s een hippe lijn ontwikkeld. Bovendien zijn er regelmatig kleertjes in de sale van dit merk. Dat scheelt toch weer in de portemonnee. Koop je kleding voor je baby? Houd dan rekening met de volgende tips op het gebied van comfort, gemak en met oog voor je budget.

 

  1. Koop babykleertjes met een zachte stof

 

Het is natuurlijk wel zo fijn dat je baby kleertjes draagt die gemaakt zijn van een zachte stof. Dat zit veel aangenamer om het babylijfje. Vingino is een modemerk dat rekening houdt met stoffen bij het ontwerpen van babykleding.

 

  1. Koop babyslofjes in plaats van schoentjes

 

Babyschoentjes worden van ander materiaal gemaakt dan babyslofjes. Het is veel fijner voor je baby om comfortabele babyslofjes te dragen. Schoentjes staan natuurlijk wel heel leuk om de kleine babyvoetjes, maar comfort gaat toch boven alles. Je baby loopt namelijk nog niet en schoentjes zijn dus wat dat betreft niet echt nodig.

 

  1. Koop niet te veel babykleding in één maat

 

Ik weet het. De verleiding is groot als je zoveel leuke kleertjes van Vingino ziet. Toch is het niet aan te raden om te veel babykleding in één maat te kopen. Heeft je baby bijvoorbeeld maat 50? Hier groeit je baby al heel snel uit. Dat kan al binnen een paar weken zijn. Als je dan toch enthousiast aan het shoppen bent, kies dan ook alvast kleding in een grotere maat. Let dan wel op het seizoen dat eraan komt.

 

  1. Koop kleding tijdens de sale

 

Steeds weer nieuwe kleding kopen voor je baby kost ook steeds geld. Als de mogelijkheid zich voordoet, is het dus aan te raden om op koopjesjacht te gaan. Bijvoorbeeld bij supersales waar er veel babyartikelen in de aanbieding zijn. Dan kun je ook alvast kleertjes op de groei kopen voor een specifiek seizoen.

 

  1. Koop een complete outfit

 

Het is natuurlijk het leukst als je een complete outfit koopt, waarbij alles op elkaar is afgestemd. Bijvoorbeeld doordat je met de kleuren rekening houdt, maar ook met het materiaal en design. Het is nu eenmaal zo dat als kleertjes bij elkaar passen je baby er meteen al fantastisch uitziet. Bovendien hoef je niet meer de hele kledingkast te doorzoeken om te zien welke kleertjes nu bij elkaar passen. Dat is het voordeel van het aanschaffen van een complete babyoutfit. Als je kleertjes van Vingino in de sale voor je baby koopt, is het mogelijk om de keuzes voor bovenkleding, onderkleding en babyslofjes op elkaar af te stemmen.

Spread the love