Top 5 winkels voor de leukste babykleding

Het liefst willen we onze baby elke dag een andere outfit aantrekken. Ben je op zoek naar de liefste en beste babykleding? Ik geef je graag mijn top 5.

Kleertjes.com

Als je op zoek bent naar modieuze babykleding dan kun je hier goed terecht. Hier hebben ze kinderkleding van allerlei grote merken. Denk aan merken zoals Name it, Babyface en Petit Bateau. Tijdens de outlet kun hier erg goed winkelen. Op zulke momenten hebben zij namelijk hoge kortingen. Soms tot wel liefst 70% korting. Met zulke aantrekkelijke prijzen kun je een hele nieuwe collectie inslaan voor je baby.

HEMA

HEMA is een ideale winkel om leuke basics te kopen. Hier hebben zij alles in huis om je kindje een mooie basis collectie te geven. Naast basics hebben ze natuurlijk ook andere leuke kledingstukken. Altijd als ik voor mijn zoontje bij de HEMA ga winkelen verschijnt er bij de kassa een grote lach op mijn gezicht. De kledingstukken zijn namelijk goed te betalen voor iedereen. Kijk hier voor leuke rompertjes, shirtjes en broekjes.

Petit Bateau

Deze exclusieve webshop is misschien wat duurder dan de rest maar oh zo de moeite waard. Voor kinderen tot 12 en volwassenen. De kleding is van een hele goede kwaliteit. Een romper blijft mooi na tig keer wassen. Het materiaal is prettig en ook over de pasvorm is goed nagedacht.

Sinds kort hebben ze ook weer een nieuw product: De Bodyjama

Honderd jaar na het bedenken van de slip haalt Petit Bateau het nieuws met een slimme innovatie die het leven van ouders en hun baby makkelijker maakt.

Zoals met alle briljante uitvindingen, is ook deze ontstaan vanuit een alledaags probleem. Zelfs anno 2018 is het een uitdaging om een baby aan te kleden. In het bijzonder een pasgeboren baby en vooral als je dit lastige klusje nog niet vaak hebt geklaard… Eerst de romper over het hoofd, dan een armpje er doorheen, dan de andere arm, dichtmaken, oké, klaar. Dan hetzelfde met de pyjama… Een arm erin, dan de andere, bijna klaar, nu nog de beentjes, oké, vastmaken, dan pas zit het werk erop en kun je, je baby vasthouden… Wat een gedoe, en niet zonder de nodige zweetdruppels.

Disney Babystore

Ook bij Disney kun je heel leuk slagen voor baby kleding. Kijk maar naar dit schattige jurkje! Bij dit setje zit ook een bolero en een heel lief onderbroekje. Mocht het nog wat fris zijn, dan kun je het setje ook prima met een legging dragen.

C&A

Misschien zou je niet zo snel aan de C&A denken als je aan baby kleding denkt, maar hier hebben zij echt de allerleukste en hipste nachtkleding voor baby’s. Denk aan lekkere warme babypakjes en aan comfortabele babypyama’s met de leukste prints. Ik heb hier na de geboorte van mijn kind veel baby pakjes gescoord en ik moet eerlijk bekennen dat dit echt mijn favoriete items waren in zijn kledingkast. Dit is zeker een aanrader.

De nieuwe collectie van de C&A voor baby’s en peuters is ook weer zo schattig! Het heet Sweet lemon en is in lekker fris geel!

Prenatal

Prenatal heeft leuke babykleding voor de allerkleinsten. Hier hebben zij de mooiste babysetjes en kun je terecht voor mooie kwalitatieve merken. Als je hier gaat winkelen dan weet je zeker dat je met iets thuis komt. Het winkelen tijdens de sale is hier extra aantrekkelijk. Op deze manier kun je de mooie kledingstukken meenemen met een mooie korting.

Spread the love

8 gedachten over “Top 5 winkels voor de leukste babykleding

  1. Ik herinner me inderdaad dat ik het soms helemaal niet erg vond als de baby zich onder spuugde, want dan kon ik hem of haar weer een andere leuke outfit aan doen.

  2. Ik hoop ook vaak bij C&A voor mijn zoontje. Zolang hij klein is wil ik niet te veel uitgeven want na een maand of zo is het toch al te klein

  3. Oh die collectie van C&A ziet er wel tof uit! Bedankt voor de tip want ik moet de aankomende tijd naar een aantal babyborrels.

  4. De Hema heeft inderdaad hele fijne kinderkleding, zo schattig ook. Als ik iets voor een kraamfeest uitzoek kan ik mij er ook helemaal in verliezen. Alles is zo leuk én schattig!

  5. Oh heerlijk, haha. Ik zie weer veel te veel leuke dingen! Ik ben trouwens ook dol op Zara, heerlijke zachte stofjes hebben zij!

  6. C&A heeft inderdaad mooie kleertjes. Ik koop verder regelmatig bij Zara, Hema, H&M en ook Orchestra. Ik weet niet of deze winkel in Nederland bestaat.

Reacties zijn gesloten.