tripp trapp
Baby tot Peuter,  Peuter tot Kleuter

De Tripp Trapp kinderstoel

Ken je dat? Dat iedereen je iets aanraad, maar dan toch ben je eigenwijs en koop je van alles, behalve die aangeraden wordt. Tenminste, dat had ik met de Tripp Trapp van Stokke.

Nou heb ik al ruim een half jaar geen kinderstoel meer. Ik vond hem zo groot en onhandig. En de kleine zat er echt nooit in. Die wilde liever op haar ministoeltje van de IKEA zitten aan de kleine tafel in de woonkamer. Nou heel heerlijk zaten wij daar ook meer, gewoon omdat de eettafel steeds vol staat met werk van beide.stokke3

Maar van de week kreeg ik dus de Tripp Trapp stoel van Stokke opgestuurd. Die stoel kende kleine Miya wel, want ze staan ook bij haar op de opvang. Dus die klom er meteen in, de kussen set die wij erbij kregen moest er weer af, want dat was ze dus niet gewent. Maar joh, dit had ik dus veel eerder moeten doen! Die kleine zit nu heerlijk puzzels te maken, of lekker te tekenen aan tafel. We zitten nu dus gezellig samen aan de grote tafel, en zo kan ik toch nog tussendoor wat werken, terwijl zij echt lekker bezig is. stokke

Als ze thuiskomt van de opvang wil zij ook gewoon nu aan de grote tafel eten, en hebben wij ook onze manieren moeten bijschaven, en netjes plek maken om te eten aan tafel zoals nette gezinnen dat doen.

Het grappige is wel dat ook de oudste graag op de stoel zit als ze haar huiswerk maakt, ze zit dan toch wat rechter op, en vind het erg fijn. We gaan dus ook voor andere, en hogere stoelen kijken voor aan de eettafel. Die mooi passen bij de Stokke Tripp Trapp, en waar we allemaal wat beter in zitten.

Tripp Trapp® Stoel

  • Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin.
  • Accessoires zoals de Baby Set en kussensets geven extra comfort voor je baby
  • In hoogte verstelbare positie van de zithoogte en voetensteun
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes
  • Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik

Weer iets waar ik dus veel te lang mee had gewacht!

Ken jij de Stokke Tripp Trapp al?

5 Reacties

Wat denk jij?

%d bloggers liken dit: