De tien miljoenste (!) Tripp Trapp® ging over de toonbank

Speciaal voor de gelegenheid komt Stokke® nu met de meest exclusieve Tripp Trapp® ooit. Ik gebruik met veel plezier de roze (hoe kan het anders) Tripp Trapp voor Miya, maar deze zijn ook echt prachtig!

Met trots kondigt Stokke® een mijlpaal aan voor zijn beroemde Tripp Trapp® kinderstoel: de tienmiljoenste Tripp Trapp® is een feit. Om dit te vieren lanceert het merk een Limited Edition Anniversary Collection in mat eikenhout en met rosé gouden details. Feest!

De eerste stoel die meegroeit met het kind werd in 1972 in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik. Opsvik zocht een oplossing voor het feit dat zijn zoon Tor uit zijn eerste kinderstoel was gegroeid. Hij kon geen geschikte opvolg-stoel voor Tor vinden dus besloot hij er zelf een te ontwikkelen. The rest is history, zijn Tripp Trapp® bracht een revolutie teweeg op gebied van kinderstoelen. Voor het eerst schoven ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel aan als de rest van het gezin.

stokke2

De Limited Edition Anniversary Collection

Vakmanschap en kwaliteit zitten hem in precisie en details. Met dat in het achterhoofd heeft Stokke® heel veel extra aandacht besteed aan zijn Anniversary Collection.

Voor deze Limited Edition-stoel is gekozen voor luxe eikenhout dat is behandeld met een matte lakafwerking, die de kwaliteit en de structuur van het hout nog verder verbetert. De twee nieuwe lakkleuren zijn speciaal ontwikkeld voor deze collectie. Om de stoel nog exclusiever te maken, heeft Stokke® bij het montagemateriaal gekozen voor een speciale metalen afwerking van staal of rosé goud. Elke Tripp Trapp® heeft een eigen nummer van 1 tot 2000 en een ingegraveerde handtekening van de designer zelf: Peter Opsvik.

Het Limited Edition Tripp Trapp®-kussen is gemaakt van natuurlijk, gewassen linnen, OEKO-TEX®-standaard 100, en is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 4000 stuks. Je hebt bij het kussen de keuze uit twee klassieke kleuren, Natural Beige of Stone Grey. Het enige wat je hoeft te doen is het kussen omdraaien. Het kussen heeft meer vulling en daarmee een buitengewoon comfort, en het past zowel in de stoel als op de Baby Set.

stokke4Wat maakt de Tripp Trapp® zo bijzonder?

De Tripp Trapp® is een van de meest herkenbare designs uit Scandinavië. Sinds hij in 1972 is ontworpen door de bekende Noorse ontwerper Peter Opsvik, hebben miljoenen kinderen hun kindertijd doorgebracht op Tripp Trapp®-stoelen. Eenmaal volwassen is de nostalgie naar de stoelen zo groot dat ouders ze doorgeven aan hun eigen kroost. En dankzij de robuustheid en kwaliteit gaan de stoelen generaties lang mee.

De stoel is al jaren een bestseller en wordt momenteel verkocht in meer dan 80 landen.

Tripp Trapp® Anniversary Edition. Oak Black & Oak White.
Tripp Trapp® Anniversary Edition. Oak Black & Oak White.

Het designverhaal achter de unieke Tripp Trapp®-stoel van Stokke™

In 1972 ontwikkelde ontwerper Peter Opsvik voor zijn zoon Tor de eerste kinderstoel die met de jongen zou meegroeien. De Tripp Trapp® is voortgekomen uit liefde en noodzaak, en heeft Tor en heel veel andere kinderen een stoel gegeven die ze -vanaf het prille begin- als volwaardig lid van het gezin laat meedraaien.

En die interactie met het gezin is natuurlijk reuze belangrijk, daar leert het kind van. Op www.stokke.com/tripptrapp vind je tips hoe je de interactie met je kind stimuleert, hoe je kunt zorgen dat het nieuwe dingen proeft, en hoe je de creativiteit en de motorische vaardigheden van je kind kunt helpen verbeteren.

 

 

Spread the love