Vaderdag, zelf een stropdas maken? Of toch gewoon een leuk cadeau?

Vaderdag staat weer op de planning dus het is zaak om een leuk cadeau te maken namens de kinderen of een cadeau te kopen. Dit betekent dat je weer even moet gaan zitten om een leuk en origineel cadeau te bedenken voor papa. Een super leuk idee is het maken van een stropdas samen met jouw kind en die vervolgens aan papa te geven. Hieronder vertel ik mijn ervaringen en tips.

Zelf een stropdas maken

Het is erg origineel om een stropdas te maken voor Vaderdag. Kinderen vinden het super leuk om te helpen bij het maken en het knutselen aan de stropdas. Je kunt zelf een blanco stropdas kopen en daar vervolgens met naald en draad een eigen creatie van maken. Kinderen vinden dit geweldig en kunnen hierin al hun creativiteit uiten. Een andere optie is om een design online te maken en dit op een stropdas te laten drukken. Zelf vind ik het leukst om het samen met de kids te maken en daar van te genieten.

Bijpassend overhemd cadeau doen

Wanneer je zo’n mooie stropdas hebt, dan is het leuk als dit cadeau van de kinderen komt en jij als partner een bijpassend cadeau geeft. Een leuk idee is daarom om een bijpassend overhemd van Casa Moda te geven. Dan kan jouw partner het samen dragen. Je kunt dan kiezen voor een kleur die in het ontwerp terug komt en een patroon. Belangrijk is wel om dus eerst de stropdas af te maken en dan het overhemd heren te bestellen.

Ook leuk als hij bijvoorbeeld moet solliciteren dat je een lijstje met sollicitatie kleding en tips maakt, en dan de stropdas erbij als eerste stap en voor geluk.

Cadeautips voor vaderdag

Is dit toch niet helemaal wat bij jouw papa past? Dan heb ik nog een aantal andere cadeautips op een rijtje. Allereerst is het super tof om een cadeau te geven wat persoonlijk is. Dit kun je zelf maken zoals het kopen van een mok en vervolgens beschilderen samen met jou kind. Maar je kunt ook een mok bestellen met bijvoorbeeld een mooie foto van het hele gezin. Die kan papa dan vervolgens meenemen naar werk en zo iedere dag aan jullie denken.

Spread the love