Waarom ik heb gekozen voor de Difrax S-fles

Wanneer je voor het eerst moeder word komt er veel op je af. Niet alleen moetje keuzes maken over aankleding van de babykamer, maar ook over de opvoeding. Een van de meest lastige keuzes vond ik het kiezen van de fles. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Difrax S fles. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Zoals je vast al gezien hebt zijn er talloze merken die babyflessen aanbieden. Maar waar moet je op letten als je er een uit kiest? Of is het juist slim om 3 verschillende flessen aan te schaffen en maar te zien welke het beste is voor jouw kindje? Ik denk van niet. Ik ben van mening dat wanneer je een baby laat wennen aan een fles je er al snel genoeg achter komt of dit dé fles is voor jouw kleintje.

Een van de meest voorkomende problemen bij kleine baby zijn de darmkrampjes. Gelukkig zijn er een aantal fles merken die daar goed op inspelen. Zo ook Difrax. De Difrax S-fles heeft namelijk een unieke S-vorm zoals de naam al zegt. Deze vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. Van lucht krijgt je kleintje namelijk krampjes. Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Zo voorkom je belletjes bij de speen en voorkom je ook de krampjes.

Difrax over de Difrax S-fles

Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Je kunt er je baby flesvoeding mee geven of afgekolfde moedermelk. En het fijne is: je kunt je baby zelf de fles geven, maar je partner bijvoorbeeld ook. Zo verdeel je de intieme voedingsmomenten met je baby. Bij Difrax vind je de Difrax S-fles: de ideale fles tegen darmkrampjes en de meest verkochte babyfles van Nederland.

Naast dat ik erg aangetrokken werd door het design van de fles, de vrolijke kleuren en het anti-cillic systeem sprak de prijs van de fles mij ook aan. Naast dat er vaak leuke aanbiedingen zijn heb je de Difrax S-fles al vanaf €9,99. Op Jamey.nl lees je meer over mijn keuze voor Difrax.

Spread the love