Wat een pech, mijn naam is weg!

Toen ik het mailtje kreeg over het boek Wat een pech, mijn naam is weg! wist ik niet wat ik moest verwachten. Maar ik vond het idee erachter erg leuk, en heb dus een review gedaan.

Wat een pech, mijn naam is weg!

Kinderen houden van magische verhalen en Lost My Name is de meest magische van allemaal. Het boek, ‘Wat een pech, mijn naam is weg’, vertelt het verhaal van een kind dat op een prachtig avontuur gaat, om de missende letters van zijn of haar eigen naam te vinden.wat een pech mijn naam is weg

Maar de echte magie schuilt in de personalisering. Het kind ontvangt van ieder karakter de eerste letter van diens naam, om uiteindelijk zijn of haar eigen naam te vormen. Elke naam zorgt voor een uniek, gepersonaliseerd verhaal, met een schitterende cast van verschillende karakters.

wat een pech mijn naam is wegDat is zo goed gelukt! We kregen het boek in een heel mooi doosje, op naam van Miya. Voor haar was het boekje tenslotte. Het is van heel mooi dik papier, en hele rustige kleuren. Vind ik persoonlijk erg fijn naast al het druke felle speelgoed geweld. Miya is echt een boeken fan, klinkt een beetje raar voor een meisje van 21 maanden, maar je kan haar echt heel blij maken met boekjes. Maar aangezien zij zich alleen nog laat voorlezen door Keira, hebben we het door Keira laten personaliseren. Zij schreef de volgende tekst.wat een pech mijn naam is weg

Lief he!!!

Uiteraard kan Miya het verhaal nog niet helemaal begrijpen, maar ze vind de plaatjes mooi, en heeft het boekje dus dagelijks op schoot of in bed. Het is echt zo een boek die je bewaard ook, een avontuur met je eigen naam is natuurlijk uniek, en dan nog de inleiding van je grote zus. Je kunt hem dus zo speciaal maken als je zelf wilt.

Voor mij is dit echt een prachtig boek die je van de Sint krijgt of voor onder de kerstboom. Wat denk jij?

Spread the love

2 gedachten over “Wat een pech, mijn naam is weg!

Reacties zijn gesloten.