Wat iedere nieuwe mama nodig heeft + Winactie!

Als nieuwe moeder kan het allemaal wat overweldigend zijn. Want wat is er nu het allerbeste voor je kindje? Ga je voor fles A of toch fles B, en welke speen moet je nou écht hebben? In dit artikel deel ik onze favorieten en maak je ook nog eens kans op een heel tof Difrax pakket!

Daar sta je dan als kersverse moeder in de baby winkel. De keuze is overweldigend. “Eventjes” een fopspeen kopen kan dan zelfs 100 vragen oproepen. Om dan nog te zwijgen over alle extra gadgets die je wel niet ziet staan. Maar welke basics moet je nou toch echt hebben dan?

Laten we bij het begin beginnen

Het allerbelangrijkste is de fles. Wij adviseren de Difrax S-Fles omdat deze een anti-colic ventiel heeft die voorkomt dat de fles word vacuum gezogen en zorgt voor een constante doorstroom. Daarnaast komt er dus ook geen lucht door de voeding. Dat betekend: minder kans op boeren, spugen en krampjes! Echt oprecht de beste babyfles voor jouw kindje!

Voor de tandjes..

Op een bepaald moment ga je ook te maken krijgen met doorkomende tandjes. Niets is goed en alles doet dan pijn. Om dit te verlichten adviseren wij je het “vosje”. Dit is een super handige bijtring die je kindje makkelijk zelf kan vasthouden, heel licht is en er ook nog eens leuk uit ziet. Iedere hoek van deze bijtring heeft een eigen functionaliteit. Zo is de smalle kant perfect om bij de doorkomende kiezen te komen en de andere juist voor de voortanden. Leuk feitje, hij is in samenwerking met logopedisten ontworpen!

En dan het speentje

Een speentje kiezen is ook zo iets. Welke pak je nou. Voor beide kindjes zijn wij gegaan voor de speentjes van Difrax, niet alleen omdat ze er zo leuk uit zien. Maar vooral omdat ze echt enorm veel soorten hebben zodat je rustig kan kijken wat jouw kindje fijn vind.

Maar die raak je overal kwijt..

Ja dat hebben wij ook vaak genoeg moeten meemaken. Daarom is het altijd handig om een speenkoord te gebruiken. Of, een ander alternatief een speendoekje. Die is niet alleen heel handig, maar ook leuk om mee te spelen voor je kindje.

En tijd om te ontdekken!

Als laatste hebben we ook nog het hele fijne knisperdoekje van Difrax in het pakket zitten. En dit is toch een leuk doekje! Naast het knisperende geluid zitten er ook ringetjes en knopen aan die je kindje makkelijk kan vast pakken, is het doekje van een heel zacht materiaal gemaakt en heeft het ook nog een super hippe print!

Dit wil je toch winnen?!

  • Volg Difrax en/of Jamey.nl op Instagram
  • Laat in een reactie op Facebook of dit artikel weten dat je graag mee doet

Over een week zal de winnaar bericht van ons ontvangen!

Spread the love