Weg met buikkrampjes – KipKep Woller + Win!

Een kindje met krampjes is geen pretje. Ik had best veel geluk (dacht ik) want Noé had de eerste paar weken geen krampjes. Tot een paar weken terug..

De krampjes kwamen steeds vaker. Tot het punt dat we bij elke voeding een huilend kindje hadden die het uit krijste van de pijn. Ontroostbaar leek het wel. We hebben dan ook behoorlijk veel dingen geprobeerd. Uiteindelijk bleek wel dat ze van Nutrilon Pepti een veel blijer kind werd en daar ook haar krampjes minder van werden. Ze heeft waarschijnlijk toch een koemelk allergie. Toch zijn er zoals bij ieder persoon nog weleens krampjes. En via een aantal collega bloggers kreeg ik de tip om de KipKep Woller eens te proberen.

De KipKep Woller

De KipKep Woller is een kleine kussentje gevuld met vlaszaak. Deze kun je opwarmen en lekker op het buikje leggen van je kleintje. Zo worden de darmkrampjes minder. De warmte zorgt er voor dat je baby ontspant en dat is natuurlijk wel zo fijn. Door de vorm van het kussentje blijft hij ook erg goed liggen.

Ik ben zelf niet echt fan van kruikjes in bed. Ik ben altijd bang dat deze lekken. De KipKep Woller is daarintegen heel makkelijk op te warmen en kan niet lekken. Ik gebruik hem dan ook regelmatig om Noé haar bedje op te warmen. Wat ik overigens ook erg fijn vond is de afneembare hoes. Je kunt hem dan ook heel makkelijk wassen.

Heeft Noé er ook echt wat aan gehad?

JA! Niet alleen voor haar krampjes, maar ook voor mijn krampjes werkt het KipKep Woller kussentje super goed! Nou heeft ze de ene keer wat hevigere krampjes dan de andere keer, maar toch merken we echt een verschil. Daarnaast gebruiken wij hem ook regelmatig als opwarm kussentje of gewoon voor de lekker.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want een KipKep Woller kost maar € 19,95 en dit is inclusief een hoes. Als ik hier eerder van had gehoord had ik hem al vele malen als kraamcadeau gekocht! Ik denk dat je hier namelijk een hele hoop (toekomstige) moeders blij mee maakt!

WIN EEN KIPKEP WOLLER!

MommyLovesPink mag iemand blij maken met een KipKep Woller! Wat moet je er voor doen?

  • Laat in een reactie weten welke kleur jij zou willen winnen
  • Volg KipKep op Facebook

Extra kans maken?

  • Deel de Winactie op Facebook en tag een vriendin!

De winactie is gesloten

weg met buikkrampjes

Spread the love