Weg met buikkrampjes – KipKep Woller + Win!

Een kindje met krampjes is geen pretje. Ik had best veel geluk (dacht ik) want Noé had de eerste paar weken geen krampjes. Tot een paar weken terug..

De krampjes kwamen steeds vaker. Tot het punt dat we bij elke voeding een huilend kindje hadden die het uit krijste van de pijn. Ontroostbaar leek het wel. We hebben dan ook behoorlijk veel dingen geprobeerd. Uiteindelijk bleek wel dat ze van Nutrilon Pepti een veel blijer kind werd en daar ook haar krampjes minder van werden. Ze heeft waarschijnlijk toch een koemelk allergie. Toch zijn er zoals bij ieder persoon nog weleens krampjes. En via een aantal collega bloggers kreeg ik de tip om de KipKep Woller eens te proberen.

De KipKep Woller

De KipKep Woller is een kleine kussentje gevuld met vlaszaak. Deze kun je opwarmen en lekker op het buikje leggen van je kleintje. Zo worden de darmkrampjes minder. De warmte zorgt er voor dat je baby ontspant en dat is natuurlijk wel zo fijn. Door de vorm van het kussentje blijft hij ook erg goed liggen.

Ik ben zelf niet echt fan van kruikjes in bed. Ik ben altijd bang dat deze lekken. De KipKep Woller is daarintegen heel makkelijk op te warmen en kan niet lekken. Ik gebruik hem dan ook regelmatig om Noé haar bedje op te warmen. Wat ik overigens ook erg fijn vond is de afneembare hoes. Je kunt hem dan ook heel makkelijk wassen.

Heeft Noé er ook echt wat aan gehad?

JA! Niet alleen voor haar krampjes, maar ook voor mijn krampjes werkt het KipKep Woller kussentje super goed! Nou heeft ze de ene keer wat hevigere krampjes dan de andere keer, maar toch merken we echt een verschil. Daarnaast gebruiken wij hem ook regelmatig als opwarm kussentje of gewoon voor de lekker.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want een KipKep Woller kost maar € 19,95 en dit is inclusief een hoes. Als ik hier eerder van had gehoord had ik hem al vele malen als kraamcadeau gekocht! Ik denk dat je hier namelijk een hele hoop (toekomstige) moeders blij mee maakt!

WIN EEN KIPKEP WOLLER!

MommyLovesPink mag iemand blij maken met een KipKep Woller! Wat moet je er voor doen?

 • Laat in een reactie weten welke kleur jij zou willen winnen
 • Volg KipKep op Facebook

Extra kans maken?

 • Deel de Winactie op Facebook en tag een vriendin!

De winactie is gesloten

weg met buikkrampjes

Spread the love

35 gedachten over “Weg met buikkrampjes – KipKep Woller + Win!

 1. Dit lijkt me ook erg fijn om te gebruiken. De Roccy mint lijkt me erg fijn om te gebruiken mooie kleur.

 2. Ziggy Grey! Had ik t maar eerder geweten. Dochterlief heeft heel erg last gehad van buikkrampjes. Voor nu komt er bij ons nog geen tweede wondertje bij, maar ze wordt wel grote nicht en vertelt dat ook trots. Mijn zusje is zwanger! Tweede kleinkindje aan mijn kant van de familie. Voor de kleine man die nog geboren moet worden zou dit heel fijn zijn 💙✨.

 3. Wat een leuk en handig ding zeg. Ik maak graag kans op de mint kleur

 4. Lijkt me super fijn om alvast in huis te hebben voor als ons kleintje geboren wordt! De mintkleur vind ik erg leuk 🙂

 5. Dat had jaren terug echt een uitkomst geweest. Ik doe nu graag mee voor mijn zusje die in mei voor het eerst moeder word.
  Graag in de kleur mint groen.

 6. Heel graag Roccy Sahara voor mijn nichtje zij wordt voor de eerste keer mama. Ze krijgt een meisje .

 7. Oeh ik doe graag mee voor de grijze of mint! Ons zoontje zou dat geweldig vinden en mama voor de borstvoeding ook!!

 8. Zou graag de richt mint winnen lijkt me erg makkelijk als oppas oma

 9. Ah superleuk! Ik verwacht heen kindje maar wonder boven wonder een 27-jarig jonger broertje!! Daar zou ik hem wel voor willen winnen.

 10. O, heerlijk. Komt er van dat vlaszaad ook nog een geur af? En zo ja, ruikt dit lekker? Bij ons thuis geen baby meer, maar mijn zoontje en ik gebruiken die kersenpitzakken, welke mijn man vind stinken. 🙂

 11. Ik doe graag mee voor de groene lijkt me fijn om te gebruiken als het bij opa en oma is

 12. Doe graag mee voor de ziggy pink 😄 superhandig

 13. Ik heb er al 1 dus doe mee voor mijn beste vriendin die in mei haar 1e kindje verwacht! Hier helpt de woller ook heel goed voor ons meisje die net 2 weekjes is vandaag. De grijze graag als we winnen 🙂

 14. Ik doe graag mee voor de roze of grijze. Maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk! Mariska

 15. Wat is het toch een schatje. Als ik een baby zou hebben die het nodig had, dan had ik meegedaan. De roze is zo leuk!

 16. Fijn dat door het opwarmen de buik ontspannen raakt. De vorm van de KipKep Woller is inderdaad handig.

 17. De ziggy grey zou super leuk zijn ben in verwachting van ons 1e kindje!!

 18. Zigger grey plies! Wat een heerlijk ding! Die van ons is per ongeluk in de wasmachine beland. Dat was niet slim. Baal enorm..

 19. Super handig een kennis van me is zwanger, dus dit zou een leuk kraamcadeautje! De kleur Ziggy Grey is het mooist.

  Ik volg jou en Kipkep op Facebook (Lieke van Veen)

 20. Ik doe graag mee voor mijn bijna 3 weken oude zoontje. De kleur Ziggy Grey vind ik erg mooi 🙂

 21. Dit lijkt mij wel wat voor ons tweede kindje. De Sahara zou leuk zijn.

 22. Ik doe graag mee voor de Roccy mint, leuk kleurtje voor ons zoontje dat weldra geboren wordt.

 23. Mijn dochtertje heeft ook veel last van krampjes, vooral “s nachts en ik zou deze heel graag eens uittesten om te zien of het kan verlichten! Leuk voor haar én voor mijn nachtrust! 😉 Ik hoop op de roccy Sahara, die is lekker unisex en kan voor een volgend kindje ook nog gebruikt worden. ^^

 24. Waanzinnig leuk mocht ik dit winnen voor mijn beste vriendin! 😍❤️ Ze is in verwachting van haar eerste kindje; een jongetje of een meisje, dat zeggen ze nog niet.. 👶🏼 Dus voor de kleur kies ik voor Ziggy Grey. Begin mei is het kleintje er, dus ik heb de actie op Facebook graag gedeeld en nu hard duimen 🙏🏼🍀

 25. Handig. Mijn schoonzusje zal hier straks wel wat aan hebben voor haar kleintje, Ziggy Grey heeft de voorkeur.

 26. Wat super tof ! Ik zou voor Roccy Sahara gaan, puur omdat ik nog niet weet wat het gaat worden. Lijkt me echt ideaal! Nu maar flink duimen!

Reacties zijn gesloten.