Zo berg je jouw handdoeken op

Hoe ziet jouw badkamer eruit? Is het een mooie moderne ruimte of is jouw badkamer toe aan vernieuwing? Hoe dan ook, je moet er toch wat van maken. Opbergruimte in een badkamer is belangrijk, of deze nu modern is of niet. Veelal zijn er speciale badkamerkastjes te koop, maar tegenwoordig doen ook houten planken dienst als opberger voor bijvoorbeeld jouw handdoeken. Hoe berg jij ze op? Wij geven vandaag wat leuke opties.

Handdoekenrek

Jouw handdoeken laat je natuurlijk drogen op een handdoekenrek. Hier kun je ze fijn overheen hangen, want wanneer ze op een hoopje liggen en ze zijn nog vochtig gaan ze stinken. Dat willen we natuurlijk niet hebben, dus netjes ophangen om te laten drogen. Ook de handdoeken die je bij de wasbak gebruikt kun je aan deze rekjes ophangen, wel zo makkelijk om direct bij de hand te hebben.

Designradiator

Een andere mogelijkheid om jouw handdoeken te laten drogen is een fijne designradiator. Hier drogen ze natuurlijk lekker snel op, waardoor ze snel weer in de wasmand kunnen. Ook is het fijn om hier schone handdoeken overheen te hangen, want doordat ze lekker warm worden voelt het heerlijk aan op de huid met afdrogen.

Plank

In de intro noemen we de plank al. Zoek maar eens op Pinterest en je wordt er mee platgegooid. Mooie robuuste planken in de badkamer zijn helemaal hip & happening. Zo’n plank is trouwens ook lekker makkelijk en budgetvriendelijk. Je hoeft hem enkel op maat te zagen en aan de muur te bevestigen. Zorg er wel voor dat je hem een watervaste primer geeft, want door het vocht in de badkamer kan hij anders gaan schimmelen.

Kastje

Natuurlijk is er nog het ouderwetse badkamerkastje. Nouja…zo ouderwets is het eigenlijk niet. Deze kastjes gaan gelukkig mee met de trends en zien er heel tof uit. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en maten en hebben al dan niet een fijn printje zoals een houtlook. Het voordeel van een kastje is dat je er je handdoeken in opbergt zonder dat er stof bij komt. Iets dat je bij een plank natuurlijk wel hebt.

Lade

De badkamers van tegenwoordig hebben ook vaker lades onder de wasbak. Heel handig natuurlijk voor opbergruimte. Ook hier kun je makkelijk je handdoeken in kwijt, alleen moet je ze dan wel op een speciale manier opvouwen. Google maar eens op Marie Kondo en je leert hoe jouw handdoeken op praktische wijze in de lade passen!

Nu zijn wij wel benieuwd, want hoe berg jij jouw handdoeken op? Gooi je ze in een mand voor het grijpen of vouw je ze netjes a la Marie Kondo style op?

Spread the love