Zo kies je het perfecte geboortekaartje uit!

Een geboortekaart kiezen kan soms best tricky zijn. Daarom hebben we voor jou een stappenplan zodat je binnen No-time een leuke kaart hebt samengesteld. Lees je mee?

Neem je tijd

Je bent 9 maanden lang zwanger. Neem daarom je tijd en kijk rustig alle kaarten (en kaarten sites) samen door. Er zijn zo veel keuzes en zo veel soorten, het kan dus zeker geen kwaad om je ogen de kost te geven.

Maak een pro/con lijstje

Smaken verschillen en dat zullen jij en je partner ook wel gaan merken bij het kiezen van het geboortekaartje. Maak daarom een soort pro/con lijstje waarbij je beide je favorieten naast elkaar zet. Zo kom je er snel achter wat jullie beide leuk of juist niet leuk vinden.

Raadpleeg diverse sites om te zien wat de trends zijn op heb gebied van geboortekaartjes. Persoonlijk vind ik dat HipDesign heel erg bijzondere kaarten maakt. Het assortiment is er erg groot en je kunt er ook heel makkelijk zelf kaarten ontwerpen. Ideaal dus wanneer je zelf een beetje creatief bent ingesteld.

Voorwerk

Wanneer jullie er uit zijn en het geboortekaartje hebben gekozen is het handig om vooraf de enveloppen vast te bestellen. Zo kun je rustig en op je gemak vast beginnen met het opschrijven van alle adressen. Je kunt natuurlijk ook adres stickers af drukken maar persoonlijk vind ik dat wat onpersoonlijk.

Wanneer de kleine er eenmaal is kunnen de geboortekaartjes verzonden worden. Zorg er alleen wel voor dat je ze pas verstuurd als jij er klaar voor bent. Vanaf het moment dat de kaarten op de mat vallen zal de telefoon gaan rinkelen en wilt iedereen je kleintje natuurlijk ontmoeten.

Ga je een kraamfeest geven? Vergeet dan niet om dit te vermelden in de geboortekaart of kies er voor om bijvoorbeeld een los kaartje in de envelop er bij te doen. Een leuk formaat hiervoor is bijvoorbeeld een visitekaartje. Dit is overigens ook niet zo duur en een stuk leuker dan het vermelden van het feest in de kaart.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips!

Spread the love

Eén gedachte over “Zo kies je het perfecte geboortekaartje uit!

Reacties zijn gesloten.