Zwangerschapskleding met stralingwerend materiaal?

Noppies en RADYGO komen met een interessant concept voor zwangere vrouwen die slim willen omgaan met straling. Zij hebben zich bezig gehouden met het ontwikkelen van kleding die gemaakt is van stralingwerend materiaal. Wij zijn benieuwd!
Noppies & RADYGO

Noppies houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van kleding voor zwangere vrouwen en baby’s en kinderen. Daarnaast komen ze ook met veel home & sleep-producten. RADYGO inspireert mensen en bedrijven om bewust te zijn van elektromagnetische straling. Samen hebben zij alles in huis om hippe en verantwoordelijke kleding te ontwerpen die de zwangere vrouw en haar baby beschermen tegen straling van buitenaf.

 

In hoeverre is dit nodig?

Is het dragen van stralingwerend materiaal als zwangere vrouw ook echt nodig? Als je een dag uit ons leven eens onder de loep neemt, dan zal je merken hoeveel wij dagelijks worden blootgesteld aan straling. We hebben daarnaast zelfs te maken met een toenemende hoeveelheid straling. Dit komt omdat we steeds meer gebruik maken van apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan tablets, smartphones en tv’s.

Onderzoek loopt, neem zelf al actie!
Omdat de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, zijn er op dit moment nog niet veel resultaten van onderzoeken die zijn gedaan naar de effecten van straling op het menselijk lichaam. Deze onderzoeken lopen momenteel nog volop. Jij hoeft hier niet meer op te wachten! Wees de resultaten voor en ga nu al bewust om met de straling waar je als zwangere vrouw dagelijks mee te maken krijgt.

Zo zit het
Wat maakt deze kleding zo speciaal? Het materiaal van deze kleding bevat speciale draden. Deze speciale draden zijn ontworpen om straling tegen te houden. Verder lijken de kledingstukken op andere zwangerschapskledingstukken. De modellen zijn hip en  de pasvormen zijn heerlijk comfortabel. Als zwangere vrouw hoef je dus geen oncomfortabele kleding te dragen omdat jij jezelf en je baby tegen straling wilt beschermen. Zo kun jij je zonder je zorgen te maken over de gezondheid van jezelf en je baby genieten van prachtige en verantwoordelijke kleding.

Wat vind jij van zwangerschapskleding met stralingwerend materiaal?

Spread the love

3 gedachten over “Zwangerschapskleding met stralingwerend materiaal?

  1. Ik heb er inderdaad van gehoord en eerlijk gezegd vind ik het toch wel een beetje ver gaan…

  2. Interessant. Als moeder wil je toch altijd het beste voor je kindje. Het enige is wel dat zodra het kindje geboren wordt hij of zij alsnog direct al die straling over zich heen krijgt. Zou ook goed zijn als daar ook eens naar gekeken wordt… Ik geloof namelijk wel dat al die straling geen positief effect kan hebben.

Reacties zijn gesloten.